Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az ideális, ha egy nő vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ideális, ha egy nő vagy egy férfi kezdeményez?

Figyelt kérdés
Hónapok óta megy a flört, szemezés, egymásra mosolygás kettőnk közt(én vagyok a nő, ő a férfi), de semmi más, pedig nem vagyunk tinédzserek. Eléggé félénk típus a nőket illetően, mégis jobban szeretném valamiért, ha ő tenné meg az első lépést, nem én. Nincs senkije, és tudja, hogy nekem sincs senkim. De már nem nagyon bírok magammal, és azon gondolkozom, én hívom el valahová.
2009. júl. 26. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát tedd meg.., kérdezd meg hogy nincs-e kedve egy mozira szombat délután..ha azt mondod mosolyogtok egymásra..biztosan rá fog érni. Bátran....Ha már ő nem mer kezdeni.
2009. júl. 26. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Vannak fiuk, akiket a szó szoros értelmében úgy kell megerőszakolni:)) Tedd meg Te az első lépést. Keress egy olyan alkalmat, amikor tudsz vele beszélni. Találj ki programot, pl. séta valahol, Városliget, Margitsziget, attól függ budapesti vagy-e... lendülj oda a mimóza úrhoz és mond neki, szeretnél kimenni X helyre és örülnél ha elkísérne. Egyszer-kétszer már rájöttem, hogy néma gyereknek híg a leve, ezért ha nem mozdul álmaim lovagja, akkor én kezdeményezek. Még nem volt elutasításban részem, egész egyszerűen nem mertek kezdeményezni, mint kiderült elsősorban azért, mert nem voltak biztosak abban, hogy nekem is tetszenek-e.
2009. júl. 26. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A 20:06 - ossal értek egyet. (legutóbbi)

(23,F)

KG

2009. júl. 28. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden a helyzettől függ!

Nincs ideális!

Bátortalan férfi esetében a nőnek kell lépni.

Bátortalan nő esetében pedig a férfinak kell lépni.

Azt hogy mi az ideális az a mai világba nagyon relatív.

Ugyanis koronként változnak a dolgok.Most sokan azt mondják hogy a férfinak kell lépnie...Ez baromság.

A gyáva nők arra hivatkoznak hogy régebben ez volt a módi.

De hát istenem...!

Volt amikor az volt a módi hogy a családjától vették meg a nőt a férfiak és akkor nem kellett udvarolni.

Én meg azt szeretném ha ez a kor jönne vissza!:D

2009. júl. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!