Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden fiú úgy oda az alacsony lányokért?
Igen,ilyen párt én ismertem nem egyet, csak azóta már szétmentek... A lány 154-155 cm lehetett, a két fiú meg akikkel járt magas és vékony gyerek volt 180-190 cm-rel. Az is érdekessége volt a dolognak, hogy mindkét fiú elég deszka, a lány meg hát elég husis...
De egyébként a dolgok szerintem nem ettől függnek, hogy ki milyen magas, és ha már itt tartunk azon sem, hogy mekkora a melle... legalábbis a normális embereknél :)
Azonban én most leszek majd nyolcadikos és már 172 cm magas vagyok, és nem is kezdenék nálam alacsonyabb fiúval. Nehogy már azért kelljen mindig lapos talpúba járnom. Meg amúgy is a magas pasik tetszenek nekem :)
Visszatérve a kérdésedhez én sem értem ezt a dolgot. Azt mondják az alacsony lányokra, hogy ők olyan törékenyek, meg lehet őket védeni, óvni stb. Szerintem ez hülyeség, legalábbis így ebben a formában. Egy magasabb lány is tűnhet törékenynek, ha az alkata olyan, nemcsak, aki kicsi. Meg a 170-180 cm magas barátnődet is ugyanúgy óvni kell a részeg fazonoktól vagy akárkitől, mint egy kisebbet... nem kell ehhez fél méter magasságkülönbség -.-"
14/L
én 181 vagyok, nekem olyan 155-175 közötti magasság tetszik :) szerintem jó ha kicsit alacsonyabb a lány, mondjuk fél fejjel vagy 1-el :) aranyosak a pici lányok :$
egy velem egymagas lány az olyan fura kicsit, bár egyforma magas még lehet, de nálam magasabb már tényleg ne legyen egy lány:D cikinek érezném nagyon
20/f
Én szeretem ha "pici" a lány(160cm) de vannak hátrányai... Az ideálom a 170-175cm
F/19 (189cm)
Elég sokan írtak már, itt van még egy ellenpélda :) Volt alacsony és magasabb barátnőm is, de az ideális nekem valahol 175-180 centi között van.
182cm/F
Konkrétan nekem pl egy 5-6 cm-rel magasabb lány tetszik.Mindig is így volt,nem volt olyan barátnőm aki 10 cm-rel is kisebb lett volna nálam.
182 cm/F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!