Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy eshetek teherbe gyorsan es konnyen?
A volegenyemmel csak ugy tudok sexelni ha a hatan fekszik es en rajta vagyok mert tulsulyos, lehetseges hogy emiatt a poz miatt nem esek teherbe 5honapja probalkozunk es semmi.
Kezdek aggodni!
Segitsetek!!
a póznak semmi közze hozzá...
azonban állítólag növeli aaz esélyt az, hogy ha az aktus után (miután elélvezet benned a párod) "gyertya" állást csinálsz... (lábak a magasba, derekat kézzel kitámaszt)
Nem hiszem hogy a pózt kéne hibáztatni hisz a cucc bejut hozzád,(bár mondják hogy ha a hátul van a férfi az legelőnyösebb hisz ekkor tud a legmélyebbre hatolni ,(mellesleg én is ezt szeretem legjobban)
De inkább egy nőgyógyásztól kérnék elsődlegesen segítséget helyedben, ezzel kapcsolatban,és nem a GYIK-on várni a segítséget tizenéves hüle gyereketől(akinek nem inge ne vegye magára)
A pasid meg azért próbáljon kicsit lefogyni,ő is biztosan jobban élvezné a szexet ha mozogna,és látná a popsidat.
Jobb lenne, ha ő lenne felül. Abból is az ha te háton fekszel, félig a fenekeddel még fent vagy az ágyon a másik feled lent a földön, és úgy élvez beléd.
Vizsgálat azért nem ártana. Meg egyébként ahhoz már nagyon túlsúlyosnak kell lennie, hogy felül sem tud lenni. Azért itt több dolog is van, amit kikellene vizsgáltatni.
Gyerek csinálós póz: te hanyatt fekszel az ágyo,úgy hogy a derekadig lecsússz az ágy szélére,ő a lábaid közé helyezkedik térdepelve,és így. Így jutnak leggyorsabban a spermák a megfelelő helyre.
Sok sikert! A %-om felfelé kérem ha bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!