Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom undorítónak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom undorítónak az orál-szexet?

Figyelt kérdés
Nektek lányok milyen érzés az orál-szex?Én undorítónak tartom,de kíváncsi vagyok ,hogy ti szeretitek-e és miért?Egyáltalán milyen íze van a spermának?15/L

2012. aug. 27. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Én is 15/L vagyok.

A barátommal már több mint egy éve vagyunk egymással és mondta, hogy jó lenne már, ha meg csinálnánk. És meg is történt. Előtte állati undorítónak találtam de utána még én akartam tovább. Szóval isteni érzés. Egyszer te is így fogsz gondolni, az biztos.

És az ízét tényleg nem lehet elmondani, hogy milyen. Változó.

2012. aug. 29. 07:23
 12/13 anonim válasza:
ha aaz orál szexet undoritonak tartod akkor mit gondolsz az anál szexről?amugy az én párom szol mielőtt elmegy és nem élvez a számba,nekem pl az a jo benne hogy látom hogy neki mennyire jo és ez felizgat,amugy semmi
2012. aug. 29. 08:44
 13/13 anonim ***** válasza:
15 évesen talán még nem ezzel kéne foglalkozni.......atyaág, hova rohad ez a világ? :S
2012. szept. 7. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!