Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről beszéljek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Ban egy lány akivel facebookon szoktam beszélni de riktán és többet akarok vele!

De az a gond hogy pl rá irok hogy:

Én: Szia

Ő: Szia

Én: mizu?

Ő: semmi, veled?

Én: semmi

(nagy csend)

Majd kérdek valamit és igy megy kb mindig

Nem tduom miről beszéljek vele hogy igazi beszélgetés legyen belöle :) Miket kérdezzek amire nem csak igen, nem a válasz

Amiről el lehet beszélgetni egy lánnyal

Előre is köszi a válaszokat

2012. aug. 27. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt kérdezd hogy mizu... Ez miylen kérdés, mit lehet rá válaszolni normálisan? Mizu.. erre a válaszom valami nagyon trágár lenne legszívesebben, de nem vagyok primitív, a kérdés viszont az. Indíts valami olyasmivel, hogy hogy telt a napod, mi a terved a hétvégén, voltál e bulizni múlt héten stb. A lényeg, hogy ne egy olyan kérdéssel indíts amire érdemileg nem tud mi mondani, hiszen a semmit az egyszerűbb annál, minthogy valami olyasmibe kezd bele, ami téged nem érdekel, vagy azt hiszi hogy nem érdekel. Ha ő visszakérdezett, hogy "veled?", akkor miért azt feleled, hogy semmi...? Épp ezért akad el az egész. Mesélj neki valami érdekeset, ami történt veled, arra csak reagál valamit. Kérdezd őt filmekről, melyiket látta, vagy csak mondd el , hogy te mit láttál, véleménye csak lesz.
2012. aug. 27. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

hogyvagy? mit csináltál ma? szar volt a napod? miket ettél?

ezek az alap dolgok megvannak, utána jöhet a:

melyik suliba jársz? mióta? mit akarsz még tanulni? meddig? jövőre mit tervezel?

utána:

dejó veled beszélgetni, milyen szép hajad van, nagyon aranyos vagy, nekem nagyon szimpi vagy

utána:

nincs kedved találkozni? én örülnék neki, találkozunk és meglátjuk hogy alakul.

ha nem 1 szóba válaszol a kérdésekre és találkozik veled, akkor bejössz neki. Ha nem, hagyd a picsäba, ne pazarold rá az időd.

2012. aug. 27. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ilyen szép a hajad nagyon aranyos vagy, nagyon szimpi vagy szövegekkel el lehetne ijeszteni azonnal. :D Csak beszélgess vele kötetlenül filmekről, zenékről, könyvekről, suliról, családról stb. Ezek a témák adják magukat, és sokat lehet róluk beszélgetni.
2012. aug. 27. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:

én ismerem az illetöt osztálytársam de van pasija szal nem akarok rányomulni :)

csak beszélgetni vele

2012. aug. 27. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!