Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem Őt, vagy csak túlságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem Őt, vagy csak túlságosan vágyom rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet szerintem nem lesz túl értelmes, de próbálom leírni a gondom.

Szóval vagy egy Férfi akit nagyon szeretek, már több mint 1 éve.

De kb 1-2 hete a vidám lányból, egy összetört folyton könnyeivel küszködő lány lett.

A Férfi megházasodott, én pedig egyfolytában sírok, mert elveszítettem, és ez már sosem lesz másképp.

Fáj...Este aludni nem tudok, folyton küzdök a könnyeimmel, hisz tudom, hogy nem kéne sírnom, de nem megy...

Erre a kérdésre nem is igazán választ szeretnék, inkább megnyugtató kiírni magamból, hogy mi az ami fáj.

Sosem sírtam Férfiért, és úgy érzem annyira erősen köt hozzá valami, hogy talán ez az oka ennek a fájdalomnak.

Nem tudom miért nem tudok annak örülni, hogy boldog.? Hisz örülnöm kéne, hisz akit szeretünk annak a legjobbat is kívánjuk. Végtelenül önzőnek tartom magam, amiért nem engedem el, és belülről kínoz csak.

Én tudom a legjobban, hogy Ő már elúszott sosem jön hozzám, Ő megtalálta az igazit.

Nem tudom, hogy engedjem el, hogy szabaduljak ettől, mert felőröl, és most már lassan, nem lesz egy igazi mosoly sem az arcomon.

Nem tudom mi ütött belém, kb 7-8 hónapja tudom, hogy házas, mégis most jött el a pillanat.

Nincs erőm mást keresni, túlságosan szeretem.

Kiírtam magamból hátha könnyebb.

2012. aug. 27. 12:20
 1/10 A kérdező kommentje:

'Szóval vagy egy Férfi '

Van egy Férfi*

2012. aug. 27. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az jó,ha tisztában vagy vele,mi az igazi bajod.A valódi problémád pedig szerintem az,hogy képtelen vagy elengedni a múltat,és ezt a férfit.Az elengedés ugyanis iszonyú fájdalmakat okoz.Gondolom,Te ettől félsz.A fájdalomtól,a magánytól.Ez természetes és érthető,ám egy idő után,ha ebben az állapotban ragadsz,és képtelen vagy továbblépni,lelki sérült válik belőled.Aztán szépen élheted életed hátralévő részét egy lelki roncsként...Ezt Te sem akarhatod!Tapasztalatból beszélek,ilyen dolgokon átmentem én is,mint sokunk.Nem mondom,hogy könnyű volt,mert nem,fél évig szenvedtem,mint egy kutya.Aztán félredobtam az önsajnálatot.Elkezdtem élni és élvezni a magam kis életét.A Föld forog tovább.Szenvedhetsz te akármennyit,ez soha senkit sem fog érdekelni,és csakis saját magadon segíthetsz.Neked kell felszámolnod a lelki nyomort.Ez egy egyszemélyes küzdelem.
2012. aug. 27. 12:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nagyon nehéz időszak, mindenről Ő jut eszembe, minden hangról az jut eszembe, hogy most ezt vele csinálja. Minden szerelmes idézetről az jut eszembe, hogy Ő is ezt érzi. Azt hittem tegnap úgy kb:1 óra sírás után, hogy megnyugodtam már elfogytak a könnyeim, de ma újra patakban erednek.

Nem tudom mikor lesz vége, mikor tudok kilépni, mikor tudom eldobni az önsajnálatot, és megpróbálni boldog lenni.

Ez a lány aki most vagyok, már nem hasonlít arra aki voltam, sosem gördült le egy könnycsepp sem senkiért.

Most pedig nem tudom vissza tartani, minden fáj körülöttem.

2012. aug. 27. 12:36
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Törődj bele, ne tedd tönkre a házasságukat.
2012. aug. 27. 12:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem is szeretném tönkre tenni, szeretném boldognak látni, de aközben nem tudom palástolni, hogy amíg Ő boldog, nekem a szívem szakad meg.

De ha tönkre tenném, nekem nem lenne p*fám tükörbe nézni, ezt nem fogom megtenni.

Tudom, hogy el kell felejtenem, magamnak okozok törést.

2012. aug. 27. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen,ezeken átmentem,átmentünk sokan,szóval maximálisan megértelek.Egyet viszont ne felejts el!Amíg sírsz és bánkódsz,Rá gondolsz,addig értékes perceket és alkalmakat vesztegetsz el az életedből és az idődből!Én csak azóta élek igazán,mióta eljárok a barátaimmal ide-oda,nevetek,csavargok,kirándulok,bulizok.Tehát lekötöm magam.Pedig először megmozdulni nem volt kedvem.Sőt,esélyt adtam olyan emberek közeledésének,akik azelőtt nem is érdekeltek.Sok új embert ismertem meg.Bár párom régóta nincs,ez tény,de jól érzem magam a bőrömben.Persze a keresztet még cipelem,de muszáj.
2012. aug. 27. 12:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó előtti, igen én is ezt fogom tenni, jól fogom magam érezni, sokat fogok nevetni, és minden este úgy fekszek ágyba, hogy gondolkodni se legyen erőm, csak aludni tudjak:)!

Nem érdemes fájdalmat okoznom magamnak, szeretném ha Ő boldog lenne, pont azért mert szeretem.!

=)Köszönöm neked is:)

2012. aug. 27. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7: elfelejtetted, hogy nem vagyunk egyformák, lehet hogy te sosem fogod ezt megérteni, átélni az életed során, s ezért sosem fogod érteni, csak a szavakat így egymás után...

Egyébként én ~14 éve vagyok szerelmes ugyanabba a Nőbe. Mikor annó felvetettem Neki, hogy mi lenne ha összejönnénk, hát kaptam a választ: "csak barátok" :(

Az elmúlt idő alatt én is éltem, s nem lettem lelki nyomorult, mégis a belefeledkezés az életbe szerintem inkább csak legfeljebb elfordítja minderről a figyelmünket, de ettől még megmarad. Talán épp ezért jött most elő nálam is újra, mivel van időm gondolkodni, s rájöttem, épp úgy, mint ahogy a folyó lecsiszolja a köveket, ez alatt hosszú idő alatt csak eltűnt minden kétely vagy kérdés belőlem, ha volt, s most teljesen tisztán, mint a csiszolt gyémánt, van meg bennem az érzés, hogy Őt Szeretem.

S nem baj ha mással él most, vagy nem szeret, nem függ ettől, én mindig szeretni fogom, ezt már biztosan tudom.

Nem baj ha nem leszünk most együtt, egy másik életben, ha újra találkozunk, ismét meg fogom kérdezni, hogy leélné-e velem az életét, s talán egyszer majd igen lesz a válasza.

...

2012. aug. 27. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az oké, amit itt leírsz. De ez nem annyira fájó érzés, hogy az ember konkrétan sírjon órákig. Nekem halt már meg közeli hozzátartozóm, akkor lehet sírni, igen, de szerelmi bánat miatt?? Nekem ez nagyon furcsa, pedig nő vagyok.
2012. aug. 27. 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

Köszönöm, nagyon szépen leírtál mindent, kicsit könnyebb érzés most, hogy látom: Nem csak nekem vannak fájdalmaim. Köszönöm, szép sorok voltak.

Utolsó: Alig fél éve halt meg apukám. Tudom, mi a fájdalom, és igen SZERELMES vagyok, és belül nagyon fáj, hogy nem viszonozza az érzéseim, nagyon fáj rá néznem úgy, hogy mást szeret. De belül tudom, hogy most boldog, és ez nekem mindennél többet ér.

Sosem kívánnám azt senkinek, hogy érezze milyen az mikor valakit ennyire szeret.

Azt hiszem itt sokan leírták, és máshol is olvashatsz neten, erről az érzésről, nem kívánom, hogy tapasztald:( Nagyon fájdalmas.

Zöldkéz azért járt mindenkinek:)

2012. aug. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!