Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor kivertem a f*szom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor kivertem a f*szom akkor utánna!? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval amikor kviertem tegnap este a faszom akkor megfájdult az egész hasam hátam is még most is jobb oldalt lennt még szur is beg bal oldalt is!!

nemtudom mért most történt ez velem előszőr!!!!azelőtt még nem fájt csak amikor kijött a sperma egyből!!!

2012. aug. 27. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz.
2012. aug. 27. 11:35
 2/8 A kérdező kommentje:
13 F nem fogok ezmiatt orvoshoz menni majd elmulik!
2012. aug. 27. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Pedig egyébként elmehetnél orvoshoz, lehet, hogy csak valami idegbecsípódés, de lehet, hogy valami más. Hülyeségnek tartom, hogy a férfiak szégyellnek elmenni az ilyen jellegű problémáikkal, hidd el, hogy nem ciki, inkább orvos, minthogy ezzel együtt élj.

Persze még várhatsz vele, lehet, hogy csak egyszeri alkalom volt...

2012. aug. 27. 11:41
 4/8 A kérdező kommentje:
és anyámnak mit mondjak nem fogom elmondani!!!!!!vagy elmennyek egyedül orvoshoz!!
2012. aug. 27. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szóval te is most szembesült azzal hogy a maszturbáció gerincsorvadást okoz mi? Gratulálok fiam, ülj le, egyes...
2012. aug. 27. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne higgy a gerincsorvadósnak. :D Becsípődött szerintem egy szalag, vagy valami, azért fájhat. Vagy meghúzódott. Elmúlik ne sz.rj. xD
2012. aug. 27. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, egyedül is el lehet menni orvoshoz, nem csak anyuci kíséretében...
2012. aug. 27. 12:22
 8/8 anonim válasza:
azért, mertr a csiliopaktáérésio, kedzeddewl jnme szab ad afraskadjoz érmni oksay?
2014. máj. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!