Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágom meg magam mindig, amikor a fanszőrzetemet borotválom?
Figyelt kérdés
Mit nem csinálhatok jól?
14/F :$
2012. aug. 27. 11:04
1/15 anonim válasza:
Ezt ne tőlünk kérdezd, te vagy a béna... :) Komolyra fordítva: csináld óvatosabban, és válassz minőségi borotvált, mert T.. gazdaságossal én is megvágom maga. :D
22/L
2/15 A kérdező kommentje:
legközelebb akkor veszek valami jobbat :D
2012. aug. 27. 11:07
4/15 anonim válasza:
Jobbfajta, több pengés borotvát használj és sok habot/gélt.
De ha gyakran borotválod, az is okozhat irritációt, várj vele, míg jobban megnő. És ne siess, ha kapkodok, én is megvágom magam.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam gyakran, 1-2 hetente, mikor már kb. félcentis a szőr.
2012. aug. 27. 11:13
6/15 anonim válasza:
gillette fusion vagy gillette fusion power, erre ne sajnáld a pénzt. Drága, de minőségi és egy élmény vele borotválkozás, gyors és könnyű. Ezt főleg akkor tapasztalod meg, ha előtte valamilyen gagyi szarod volt. És természetesen arcra és hónaljra is ilyet használj. Illetve nem tudom mit használsz, de hab helyet ajánlom a zselét.
7/15 A kérdező kommentje:
Zselét használok, és valami Gillette borotvát, de ilyen párszor használhatósat, mert 10db volt 1 csomagba, és nem volt 1000nél több :D
2012. aug. 27. 11:16
8/15 anonim válasza:
Hát Haver neked akkor a s.egglyuk borotválással később lesz gondod :-) Én azt is borotválom mert ha megnő a szőr akkor tök szar törölni a pukkantót és így higénikusabb :-) Már megy tükör nélkül is! De van mikor a feleségem borotválja :-) Szar mi? :-) Béke
9/15 A kérdező kommentje:
:DDDDDD
2012. aug. 27. 11:36
10/15 anonim válasza:
Ne eldobhatosat, hanem normálisat használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!