Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt a volt barátom?
Azzal, hogy szakítani akartál vele, megsértetted a büszkeségét! Ezért hordott el mindennek. Nehogy bevedd, hogy tényleg nem akart tőled semmit... akkor nem lett volna veled, hidd el. És köveetkező nap is azért volt a másik csajjal előtted, hogy a büszkeségét védje. Ne foglalkozz vele. Felejtsd el, és foglalkozz inkább a jövőddel.:)
Amúgy velem volt olyan, hogy egy srác megkérdezte tőlem, hogy járunk-e, és mondtam, hogy még nem ismerem eléggé, ezért még nem szeretnék - de csak finoman -, és ő ezt nemnek értette, erre elhordott mindennek. Azt mondta, sosem lesz pasim, olyan csúnya vagyok, meg hogy tudja, hogy járni szeretnék vele. Stb. Ezt is azért csinálta, hogy a büszkeségét védje, de egyértelmű volt, hogy érzett irántam elég sokmindent. Utána hónapokon keresztül rágódtam azokon, amiket mondott rám.:S Nagyon szarul éreztem magam tőle.:( De már kihevertem, mert tudom, hogy miért mondta. Nálad is kb ugyanez a helyzet, csak Te jártál is a sráccal, úgyhogy Te kicsit rosszabb helyzetben vagy, de hidd el, Te is ki fogod heverni.:)
16/L
Úgy látszik nem szeret veszíteni, azért mondott rád minden hülyeséget. Saját maga is tudta szerintem, hogy amiket mond nem igaz, csak azért mondta, hogy a lelkedbe tiporjon. Nem hiszem, hogy nagyon szerelmes lenne abba a lányba akivel másnap összejött, ezzel is csak téged akart idegesíteni, és azt mutatni, hogy ő milyen jó pasi, és hogy rosszul tetted, hogy szakítottál vele.
Ne is törődj vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!