Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ez nagyon taszító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez nagyon taszító?

Figyelt kérdés

fiatalabb koromban kifogtam egy olyan testápolót amitől kipattodott a bőröm. a combom és a fenekem találkozásánál megmaradt a heg(piros folt) és hiába csinálok vele akármit(különböző krémek) nem múlik el.

(ha tud valaki megoldást vagy ilyen helyzetbe van, az is írjon)17/L

Köszi

2009. júl. 25. 23:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem Te is tudod, hogy nem taszító...:)
2009. júl. 25. 23:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem:( Nagyon szégyenlem... strandon is kendő van rajtam mert senki másnak nem láttam olyat! És abban sem vagyok biztos h a barátom észrevette e már.. igyekszem kerülni az olyan szituációt ahol nyíltan láthatná... (nem futkozok előtte tangában)...Egyszerűen enm tudom elhinni hogy nincs rá megoldás:(
2009. júl. 26. 00:07
 3/13 anonim ***** válasza:

szerintem mondd el a barátodnak, hogy ne érje meglepetés

és hidd el őt sem fogja zavarni

2009. júl. 26. 00:10
 4/13 anonim ***** válasza:
kend be bepanthennel és ne vakarászd.
2009. júl. 26. 00:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Kentem de nem tünteni el..
2009. júl. 26. 00:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg menj el bőrgyógyászhoz, nagyon sok energiát megspórolsz vele, és lehet, hogy súlyosabb is.

Ad valami kenceficét és 1-2 nap és vége.. (:

2009. júl. 26. 00:41
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem egy 5 centis heg van a combom közepén. sosem zavart. és senki mást sem.
2009. júl. 26. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok. és nemám olyan varrott heg, hanem egyolyan szép széles, fehéres-rózsaszínes heg. amit anno varrni kellett volna, de nemhagytam.

ezenkívül mind2 könyökömön is akadnak ilyen hengek.

ja és lány vagyok :D 24.

2009. júl. 26. 00:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, sötétben úgy se látszik;)
2009. júl. 26. 01:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Jah. :D Akkor téged csipnélek ><(előző) :D gondolom extrém vagy :D nekem is van egy két hegem >< könyök,kéz,láb,térd,hát,csuklo van olyan amikor nem tudom kinyujtani a lábam, könyököm csuklom .. sosem mek orvoshoz 1 hét és kutya bajom (:
2009. júl. 26. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!