Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Több lent!
Egyátalán nem cink h nincs saját szobád, szinte a hugommal nöttem fel 1 szobába, és ember lettem én is. Bár, a szerencse nálam az hogy télen-nyáron takaróval alszok, még 40 fokba is, pedig nem fázok, csak megszokás.
A legjobb ha befordulsz a fal felé reggel, és felhúzod a lábad, és már el is múlik a merevedés, picit vársz azt kész, max megigazítod azt pont.
Természetes dolog, mint nekik a menstruáció, ha beindul, te is találj ki valami olyat ami csak a lányokra jellemző, pl ha kicsi a melle, én azzal szekáltam a hugom, 17 éves, mostmár nem szekálhatom ezzel, eléggé megnőtt hogy úgy mondjam :D
Tehát vagy elfogadja h ez így van, vagy dugiba el tod intézni minden reggel, vagy szerintem te is cikizd valamivel.
Ha bármi van írhatsz ide, vagy privibe is, azt hiszem tudok segíteni.
19/f
Ismerem a nőket eléggé, minket is irritál ha ilyenről van szó, föleg amikor 14-15 évesek vagyunk, csak utána kezd menő lenni a dolog ha már megbékélsz a dolgokkal.
Mondom, szerintem a legjobb ha beszúrsz valamit te is neki, valami kis hülyeséget, hogy picit neki is ciki legyen, aztán megmondod neki h nem akarod csesztetni, csak cink neked ez a szitu, és ha ő is cinkelni akarja magát akk folytassa csak.
Helyre kell rakni a nőket barátom! :D
17 évesen tudja már mire való a cucc, küld hozzám megtanítom h ne nevessen ilyenen :D:D:
Csak vicceltem, szóval én ezt tudom ajánlani, nálam bejött ha ilyesmi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!