Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan fiú, aki nem veti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki nem veti meg a melegeket, semmi baja velük, de emellett egyáltalán nincsenek "olyan" hajlamai?

Figyelt kérdés
Csak mert eddigi tapasztalataim alapján azok a fiúk, akik nem vetik meg a melegeket, vagy azok, vagy csak kipróbálnák esetleg fiúval is. Vélemények?
2012. aug. 26. 23:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én hetero vagyok és semmi bajom a melegekkel. Engem az sem zavar, ha két srác mellettem smárol. Nem bántanak vele, akkor meg kit érdekel mit csinálnak?
2012. aug. 29. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok, 17 éves, van néhány fiú ismerősöm, barátaim, akik tudják rólam a dolgot, és teljesen jól megvagyunk, ugyanúgy engem is megkérdeznek mint a többi haverjukat hogy hogy vagyunk a pasimmal, ugyanúgy viselkednek velem mint bárkivel, viszont el nem tudnák képzelni, hogy bármiféle barátságnál szorosabb kapcsolatba kerüljenek egy férfival. Ezeket az embereket én az életem nagy ajándékainak tartom, mert kevés ilyennel találkoztam eddig. Ami viszont egy nagy átok, a szülők általi el nem fogadás... de ez már egy másik kérdés :)
2012. aug. 30. 02:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Én meleg vagyok de vagy olyan barátom, aki nagy nőfaló, mégis teljesen jól eldumálunk és jól kijövünk egymással.

Ha valaki, na neki aztán tuti nincsenek meleg hajlamai, mégis barátjának tart engem. ;)

22F

2012. szept. 1. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mem vetem meg őket. Nem vagyok meleg, de vannal olyan ismerőseim, osztálytársaim:D emberek és ennyi. Aki meg meg veti őket az kapja be!
2012. szept. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!