Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg inponál az a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg inponál az a lányoknak a cigizik a fiú?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés. De az osztályomba sok gyerek cigizik. Azért, hogy inponáljanak a csajoknak. Még szerencse, hogy van egy értelmes csapat és hozzájuk áltam akik nem cigiznek. Én 13 éves vagyok. (a többik jó korán elkezték...)
2008. máj. 12. 20:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem imponál a lányoknak, de mondjuk nem ez alapján választ senki magának párt. Én dohányoztam, a párom is amikor összejöttünk. Azóta én leszoktam, de ő még mindig szívja, bár szeretne ő is leszokni, de nem megy neki (kb.17 éve dohányzik).
2008. máj. 13. 08:38
 12/24 anonim ***** válasza:
legfeljebb azoknak akik maguk is cigiznek vagy teljesen hülyék... és a cigipénzt másra is el tudod költeni, ami sokkal jobban imponál a lányoknak.
2008. máj. 13. 16:46
 13/24 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDD ekkora marhaságot rég hallottam...szerintem a kis "pi..nak" bejön az h "nézd hogy tud cigizni xy" de ez ahogy már irták ez általános iskola...amúgy az értékek nem a cigifüstben rejlenek, másképp: attól nem leszel értékesebb mert cigizel egy lány szemében sem, vagy ha mégis úgy lenne azt a lányt messziről elkell kerülni!!! gondolj arra milyen büdös, meg minden szál cigi egy szeg a koporsódba...amúgy meg később ha csókra kerül a sor, olyan mintha a hamutartóval csinálnád az meg GÁZ...én kitekerném a barátom nyakát ha cigizne:P pedig ő már 18
2008. máj. 13. 17:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Ne cigizz, büdös leszel tőle, a fogaid meg sárgák. Csókolózni egy olyan emberrel, aki azelőtt elszivott egy cigit, olyan, mintha egy teli hamutartót nyalogatnál. :S
2008. máj. 13. 17:45
 15/24 anonim ***** válasza:
NEM,NEKEM EGYENESEN UNDORÍTÓ!!MINTHA EGY HAMUTARTÓT KÉNE NYALOGATNOM!!
2008. máj. 13. 20:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen undoritó és egészségtelen. Az osztályba szerencsére mi un nagymenők 9 évesen lesz6ktunk 1 honap max ami volt, egyik bnőm pedig 12 volt, tehát nálunk nem menő a bagó. csak 1 különc lány bagózik, ő nem tudja hogy tudjuk, de lenézzük miatta.
2008. máj. 13. 21:28
 17/24 anonim ***** válasza:
Jesszusom, előző hozzászóló, inkább maradtál volna kussban. :D
2008. máj. 14. 23:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Én utálom a cigit minden formában, a férjem is leszokott miattam, és mert babát szerettünk volna, aki nemsokára meg is születik:-)
2008. máj. 15. 15:13
 19/24 anonim ***** válasza:
abszolut nem imponal a csajoknak...en utalom a cigit, es kepzled az eddigi pasiim leszoktak a cigizesrol miattam...ne szokj raaa,nem erdemes...:)
2008. máj. 16. 18:23
 20/24 anonim ***** válasza:
a barátom cigizik...anyukámék is...én attól gyűlölöm a cigit.... cigiszagú szájba dugni a nyelved nem jó....:S a barátom tudja h utálom a bagót és mindig rágózik,cukorkát szopogat utána....
2008. máj. 22. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!