Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne rontsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne rontsam el?

Figyelt kérdés

Szoval hogy is mondjam, facebookon bejelöltem egy lányt, először ő írt valamit, aztán történt a dolog, aztán amikor bejelöltem utána megint ő írt, hogy honnan ismerem, mondom, te írtál, biztos ismersz akkor... stb nem lényeg, viszont ahogy beszéltünk megtetszett a stílusa humora ... szoval értitek a dolgot, egy próbát megér. Viszont itt a bibi, nem vagyok valami csajozógép, és hát mit csináljak, hogy ne rontsam el? Hogy eleve ne esélytelenként induljak. Ha állandóan minden nap keresem akkor úgy tűnhet, hogy kis görcs vagyok... ha meg nem akkor meg barátkozni pont így szokás... a végére annyit, hogy egy egyetemre járunk.

22F

2012. aug. 26. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
hát mindenesetre ne te írj rá mindig. És ha nem ír akkor te se írj de végképp ne , és akkor bírd ki egész nap. ki kell bírni.
2012. aug. 26. 21:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Jó... kétszer beszéltünk, ez még nem hat meg senkit tudtommal, úgyhogy a muszáj kategória.
2012. aug. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!