Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kancsal a srác?

Figyelt kérdés

A facebookon rámírt egy srác. Az üzenetei alapján "tökéletesnek" írta le magát bennem volt az,hogy itt nemsokára valamire fény derül,ami nem fog tetszeni..

2 napi levelezés után jött az üzenet kancsal vagyok. Eléggé összezavart ezzel és még érettségije sincs nem is akar. A srác 21.

Ha van itt olyan lány,aki már járt ilyen cipőben kérem írjon. Nagyon köszönöm előre is!!!

20/L

2012. aug. 26. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:

most ki kancsal?

Hagyd a fenébe a srácot,ha nem tetszik

2012. aug. 26. 18:36
 2/10 A kérdező kommentje:

Kancsal a srác!

Kérdőjel nélkül véletlenül nyomtam..:-)

2012. aug. 26. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
kocka a srác... egész nap gép előtt ül.. :)
2012. aug. 26. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Én speciel nem járnék olyannal,akinek még egy nyomorult érettségije sincs.
2012. aug. 26. 18:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Utolsó válaszoló igen ez a másik bajom és még meg sem akarja csinálni senki felett nem akarok ítélkezni,de úgy gondolom,hogy manapság ez már alap dolog...

2012. aug. 26. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Istenem, ha annyira nem tetszik, hogy kancsal, akkor hagyjad. Nincs értelme így erőltetni.

De pl. nekem is kancsal a szemem mikor közelről hirtelen távolra nézek. Ez nem jelent semmit.

Az érettségi sem egy nagy dolog. Ha nekem nem lenne, akkor csak azért nem csinálnám meg, mert macerás az intézése (Leadni a sok papírt, összeszedni, elmenni megírni, szóbelizni, eredményhirdetni és végül átvenni az érettségit túl sok idő)

20/L

2012. aug. 26. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:

most az érettségije meg a szeme miatt rinyáltok ?

20 évesen el lehet dönteni ki tetszik és ki nem.

2012. aug. 26. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Az érettségi ma már annyira alap dolog, hogy akinek nincs az nem csak szégyellheti magát, de fel is kötheti, mert enélkül levegőt sem lehet venni. Az ilyen embernek semmi életcélja nincs, nem érdemes leállni vele.
2012. aug. 26. 22:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Sarahmg köszi szépen! :-)

Aranyos vagy!!! Sztem még ma beszélek vele,h ez ìgy nem lesz jó.

Mégegyszer köszi! Virág20

2012. aug. 26. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit írt a srác ami megtetszett ?
2012. dec. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!