Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kancsal a srác?
A facebookon rámírt egy srác. Az üzenetei alapján "tökéletesnek" írta le magát bennem volt az,hogy itt nemsokára valamire fény derül,ami nem fog tetszeni..
2 napi levelezés után jött az üzenet kancsal vagyok. Eléggé összezavart ezzel és még érettségije sincs nem is akar. A srác 21.
Ha van itt olyan lány,aki már járt ilyen cipőben kérem írjon. Nagyon köszönöm előre is!!!
20/L
most ki kancsal?
Hagyd a fenébe a srácot,ha nem tetszik
Kancsal a srác!
Kérdőjel nélkül véletlenül nyomtam..:-)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Utolsó válaszoló igen ez a másik bajom és még meg sem akarja csinálni senki felett nem akarok ítélkezni,de úgy gondolom,hogy manapság ez már alap dolog...
Istenem, ha annyira nem tetszik, hogy kancsal, akkor hagyjad. Nincs értelme így erőltetni.
De pl. nekem is kancsal a szemem mikor közelről hirtelen távolra nézek. Ez nem jelent semmit.
Az érettségi sem egy nagy dolog. Ha nekem nem lenne, akkor csak azért nem csinálnám meg, mert macerás az intézése (Leadni a sok papírt, összeszedni, elmenni megírni, szóbelizni, eredményhirdetni és végül átvenni az érettségit túl sok idő)
20/L
most az érettségije meg a szeme miatt rinyáltok ?
20 évesen el lehet dönteni ki tetszik és ki nem.
Sarahmg köszi szépen! :-)
Aranyos vagy!!! Sztem még ma beszélek vele,h ez ìgy nem lesz jó.
Mégegyszer köszi! Virág20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!