Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ti elvárjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thurston kérdése:

Csajok, ti elvárjátok a pasiktól, hogy szőrtelenítsék a szemöldöküket?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda??

Nehogy már egy férfi szőrtelenítse a szemöldökét :o

Máshol sem kell.

22/L

2009. júl. 25. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem csak akkor kell, ha nagyon összeér, meg olyan mint a dzsungel, de akkor is csak középen, hogy azért mégse érjen össze, mert akkor ugy néz ki, mintha a szemeid, meg az orrod felett egy nagyon vastag csik lenne.És az nem tul vonzó!Habár izlések és pofonok!!!
2009. júl. 25. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fúj! Dehogy...max ha össze akar nőni közében, annyit. De mást nem! Barátomnak is sűrű, fekete és olyan jól áll neki így!!

21/l

2009. júl. 25. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
de csomóan mondják hogy a szőrtelen fenék, láb, meg pénisz sokkal higénikusabb és esztétikusabb. a szőrtelen szemöldök nem higénikusabb?
2009. júl. 25. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem egy fiún a szőrtelen lábat, kart, a hónalját borotválhatja, ahogy neki jól esik, de a teljes szőrtelenség számomra taszító. A szemöldökét is gondozhatja, ha elviselhetetlenül bozontos meg össze van nőve, de el sem tudnám képzelni a barátomról, hogy hozzám hasonlóan, a tükör előtt állva, egy apró csipesszel szálazgassa. Nem várom el tőle.
2009. júl. 25. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ok, hogy a szőrtelen hónalj higiénikusabb, mert talán nem izzad úgy be,főleg deóval. De a lábak, a fenék, a kar, szemöldök? Áh..attól lesz férfias egy férfi! Ne legyél metroszexuális...a pénisznél mondjuk nem szeretem ha TÚL sok a szőr. de ha rövidebbre van vágva,az már pont elég.
2009. júl. 25. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Dehogyis! Szörnyű lenne. Sőt! Van egy ismerősöm....Nagyon erős szemöldöke van és buknak rá a csajok. Nagyon. Egy férfi akkor férfi, ha erős, biztonságot nyújtó aurája van.

Az én véleményem szerint meg hülyeség borotválni a feneket a lábat, a kart, a péniszt és igen, a hónaljszőrt is. Elég az, ha visszavág a hónaljból meg a péniszszőrből.

Én imádom a pasim fenekét, úgy ahogy van...Egyszerűen isteni....Most képzeld el ha egy csaj simogatja a borostás s*gged....Elég kiábrándító szerintem...

15/L

2009. júl. 25. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!