Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy srác, tök jókat beszélgetek vele meg minden, tetszik is, nagyon jó fej, és iszonyatosan sokat gondolok rá. a baj az, hogy állandóan a volt barátnőjéről beszél nekem, én pedig kedvesen, és aranyosan ezt eltűröm, és hallgatom, hogy éppen mi a baja lánnyal, mert neki még mindig tetszik, szereti. Van hogy egy beszélgetésünk csak a lányról szól, mert felhozza témának. Hogyan mondjam el neki finoman, hogy beszélhetünk róla pár szót hogy mi van velük, hogy összejönnek-e vagy sem, csak hogy ne az egész beszélgetés erről szóljon?
2012. aug. 26. 01:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne finomkodj, mond meg hogy ez zavar és éljen a mában. Nem fog emiatt megsértődni.
2012. aug. 26. 01:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet, mert amíg szereti, szerelmes belé, addig nem tudja figyelmen kívül hagyni.
2012. aug. 26. 01:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Szintén, ne görcsölj rajta, szimplán mondd meg neki.
2012. aug. 26. 01:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem barát-zónában vagy. Bonyolult, de mivel barátnak tekint (talán jogosan) elvárja, hogy meghallgasd az ilyen zűrjeit. Hogy hogy mond meg? Nagyon finoman úgy ahogy ide leírtad.
2012. aug. 26. 01:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
2012. aug. 26. 01:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tette túl magát a barátnőjén...vagy arra vár, hogy kezdeményezz vagy tényleg csak barátnak fogad el:D én a helyébe már rég össze állnák veled.:/ de amúgy ugyan ebbe a helyzetbe vagyok én is most szakítottam volt barátnőmmel és én nem tudnák mással se dugni se semmi még:/...
2012. aug. 26. 01:15
 7/9 A kérdező kommentje:
hát, köszi mindenkinek a gyors választ... Szilvásbuktás haver, köszi :DD feldobtad az estémet :DD XD amúgy az a baj, hogy szerintem ő vágja, hogy nekem ő tetszik... de szerintem is vagy csak barát zóna ahol én vagyok... de attól félek hogy ha megmondom, még ennyit se fogok tudni vele beszélni... egyáltalán nincs túl a barátnőjén még...
2012. aug. 26. 01:26
 8/9 A kérdező kommentje:
és amúgy, szerintem tuti nem arra vár, hogy kezdeményezzek, mert már szóba hoztam poénosan egy párszor, hogy személyesen is találkoznunk kellene, de igazából nem nagyon érdekelte... és nem is egy helyen lakunk... de hol azt mondja hogy lesz@rja a volt barátnőjét, hol meg azt hogy elmondja neki hogy szereti... aztán most elmondta, és mégis, neki az a lány kell, vagyis én úgy érzem, úgy veszem ki a szavaiból... nem egy településen lakunk, de simán megoldható lenne kb. 15 percnyi utazással hogy találkozzunk...
2012. aug. 26. 01:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe.Ez a srác csak lelki szemetesládának használ téged ez annyira egyértelmű
2012. aug. 26. 02:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!