Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy adhatnék lejjebb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adhatnék lejjebb az elvárásaimból?

Figyelt kérdés

szépnek tartom magam (abból kiindulva hogy dícsérgetnek össze-vissza, szóval ronda csak nem vagyok) de emiatt talán túl magasra teszem a lécet.

olyan pasit akarok magamnak aki hasonló kaliberű külsőleg mégis az alacsony, kövér, szőrös, mindig ugyanazt a ruhát hordó stb. pasik jönnek oda.

szóval emiatt gondolom hogy talán rosszul ítélem meg magam és ezek vannak a szintemen.

de hogy béküljek meg a gondolattal, hogy csak az ilyeneknek kellek és nem lesz jobb?

annyira unom, most nyár alatt is kb. 15 pasi nyaggatott ismerkedéssel és mindet elhajtottam ez miatt mert alacsonyabb szintűnek éreztem őket magamnál.

hogy lehet kiszállni egy ilyen álomvilágból hogy ha jól nézek ki akkor jár is nekem a jó? hogy láthatnám magam reálisan, hogy tudhatnám meg hogy most akkor jó nő vagyok-e, vagy sem?

2012. aug. 25. 21:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

egyébként valami 15 számomra kínos randin vettem részt eddig kb. az ilyen esélyadások miatt

jó, akkor hogy adjak le az egómból? mondogassam mantraként hogy ronda vagyok, rondákat érdemlek, megbékülök a helyzetemmel? vagy ezt hogy kell elképzelni?

mert így könnyű mondani de akkor már mellé valami hasznos útmutató is kéne hogy akkor hogy álljak neki ennek

2012. aug. 25. 21:50
 12/20 A kérdező kommentje:

nincs narancsbőröm egy bolhapöcöknyi se :D 170 cm/52 kiló vagyok, ápolom magam, a hajam se szénboglya :D, homokóra alakom van. rendszeresen futok, úszok, suliidőben táncolok

tehát törődök a külsőmmel azért gondolom hogy lehetnek elvárásaim valamennyire

csak ezt kéne kiderítenem, mennyire :D

2012. aug. 25. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Nézd, más is küzd hasonló gondokkal. Ki kell várni, majd hozza az élet, amit hoz, nem kell erőltetni. Aki nem tetszik, nem tetszik. De nekem volt már olyan, hogy nem tetszett egy srác, viszont nagyon jó barátok lettünk, és ahogyan telt az idő beleszerettem. Pedig egyáltalán nem tetszett. Szóval ha belegy valamelyik legalább lesz egy jóbarátod. Jah, és azért ne nézd le az embereket amiatt, hogy hogyan néznek ki. Nem tehetnek róla. Ennyi.
2012. aug. 25. 21:56
 14/20 A kérdező kommentje:

le nézem le őket hoszen lehetőséget kaptak tőlem hogy bizonyítsák mi van a fejükben és a szívükben

viszont ez nem nyomta el a külsőt. volt olyan akinek imádtam a személyiségét de amint elképzeltem hogy az az elhízott, nagggggggyon szőrös test ruha nélkül hozzámér... nem bírtam.

én szeretném ha ők barátként tekintenének rám mert többségük értékes ember csak az a tapasztalat hogy még meg vannak sértődve ha ezt felhozom.

így nem erőltetem

2012. aug. 25. 22:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Küldj már egy képet tényleg (arc nélkül is jó lesz) most már tényleg kíváncsi vagyok hogy nézhet ki az az átlag feletti csaj akihez csak csúnya pasik mennek oda :))))
2012. aug. 25. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Erre nem csak te vagy kiváncsi...
2012. aug. 25. 22:53
 17/20 Mókusgyilkos ***** válasza:

172 cmhez 52 kiló? lassan elfogysz bakker XD van 1 szabályom: a csaj onnantól felejtős h ha annyira sovány h bizonyos test helyzetekbe meg lehet számolni a bordáit. na most az 52 kiló 172 cm ÁLTALÁBAN már ez a kategória.

ez most nem egó rombolás akart lenni. /bár ha kell nagyon jó tudok lenni benne XD/

cigis sztori: FÚJ BAGÓ! na szóval ha már ennyire undorodsz tőle akk alapból nem kellett volna elmenni randizni akárki akármit mond. ha már úgy fogalmazod meg h "rákényszerít" akkor azt már megette a fene. ha meg nem lett volna randi és valahogy úgy adagolod be a barát témát akk talán még össze is jön. TEGYÜK HOZZÁ: "és még ők voltak megsértődve" miért talán vmi kitüntetéssel érne fel h veled barátkozhat ? kétlem. /na ugye h jó vagyok benne ?:)/ na jó komolyan: nyilván így "szokás" megfogalmazni ha viszont tényleg ezt halál komolyan gondoltad akkor én azon csodálkozok h 1általán nem álltak fel a randi közepén és húztak el mert ez azért 1 NŐTŐL picit epic fail.

2012. aug. 25. 23:35
 18/20 Mókusgyilkos ***** válasza:
oh elfelejtettem: a FÉRFI akkor is szőrös a metroszexuális ex búzák na azok szőrtelenítenek :) nálam speciel még 10-20 centis hegeket is találhatsz a karomon nem h szőrt :D
2012. aug. 25. 23:38
 19/20 A kérdező kommentje:

mit csináltál hogy olyan hegek vannak rajtad? :O

azt hiszem leírtam világosan hogy mit gondolok a szőrről. a nagyon durván szőrösek nem tetszenek.

tudom, a kutyák játszanak csak csontokkal blabla... de elég sok "kutya" van akkor ahogy látom :D

fúj bagó... szetintem "fújabb" a ronda pasival a nyálas csók :D akkor inkább a füst :D

nem randi után szoktam beadagolni a barátság-szöveget hanem előtte. de hiába mondogatom hogy "á olyan vagy mintha a báttyám lennél" vagy " de örülök hogy van egy új haverom" nem fogják fel és azután jön a randi

igen talán azzal hibázok hogy nem bírok nem-et mondani, hogy mindig azt lesem, hogy bánthatnék meg mást a lehető legkevésbé, hogy hallgatok az ilyenekre hogy "csak a belső számít" meg "adj mindenkinek egy esélyt"

de tudod ez a Te kommented, kedves utolsó, döbentett rá hogy nem éri meg. csak olyannal fogok ezentúl leállni akinek a látványától már felizgulok. ha nem megy oda hozzám, akkor majd én megyek hozzá. el bírom viselni az esetleges elutasítást mert nem veszem a kapcsolatosdit olyan véresen komolyan.

ki fogom harcolni magamnak azt a jó pasit, ha törik, ha szakad :D

2012. aug. 26. 12:33
 20/20 A kérdező kommentje:

egyébként ki mondta hogy randi Közepén kezdek a barátkozós dumába? a randi nálam esélyt jelent. ha nagyon nem érzek késztetést újabbra akkor a végén közlöm ezt. ha úgy látom hogy talán, itt lehet valami akkor van 2. randi és ha mégse, annak a végén.

randi "közepéről" sem én, se pasi nem állt még fel...de ez is egy tök jó tipp, ezentúl így teszek ha nem tetszik valami :D

2012. aug. 26. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!