Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez ciki? Tényleg ilyen gáz vagyok?
Sziasztok!
Mindenki azt hiszi rólam hogy olyan igazi mai világban élő vagyok pedig nem...Oké hogy vagány vagyok meg benne vagyok minden hülyeségben és akár egy világ előtt is idiótát csinálok magamból a barátaimmal de ehhez szerintem nem társul az hogy egy őszintén kimondva ribanc legyek!
Nem volt még kapcsolatom sem, bár rengeteg a fiú barátom akiket nagyon szeretnek,ők is engem de nem volt és nem is lesz köztünk semmi mert ők tényleg igazi barátok, néha jobban meghallgatnak mint egy-két barátnőm....
Rosszul érzem magam amiért mindenki azt hiszi hogy én egy nagy r*banc vagyok mert vannak fiú barátaim és tuti hogy van bár bennem annyi kilométer amilyen hosszú a duna pedig ez nem igaz.
Szóval most normális vagyok vagy sem? Nem akarok 17 évesen gyereket és nem vagyok olyan akinek ha azt mondják ülj le akkor lefekszik...Attól hogy bevállalós vagyok nem vagyok ilyen minden fiúval kikezdős típus... Gáz hogy nem volt még kapcsolatom és ilyen vagyok amilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!