Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első "randin" strand, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első "randin" strand, vagy filmnézés? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Látásból ismerjük egymást, de még csak msnen beszéltünk (1 hónapja minden nap órákat). Választhatok, hogy átmegyek hozzá filmetnézni(dvdzni), vagy a strandon talizunk. Ha filmetnézünk, akkor kettesben, és nála. Ha a strandon talizunk, akkor viszont Ő egy haverjával lesz, én pedig 2-3 fiúhaverommal. Ilyen szituban Te melyiket választanád? Pls indokold is meg.:)

16/L

2009. júl. 25. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Hát első randira kettesben filmnézés azért jó,mert ott tudtok beszélgetni úgy, hogy senki sem zavar,viszont lehet ez elég lenne 2-3. talira. A strandon tuti hülyülés lesz,meg nevetgélés,meg te egyedül egy rakat pasival :D,nekem bejönne,első randinak szerintem ez tök jó,mert ha még nem ismeritek annyira egymást itt tuti nem lesz kínos csend.

Hát ez az én vélemyényem :)

19/L

2009. júl. 25. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Én a filmnézést,de csak azért mert szeretek lustálkodni,a strandon hidd el hogy zavarna hogy megbámulja a csajok fenekét,mert minden férfi megnézi más csajok fenekét,többek között én is.
2009. júl. 25. 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
szerintem is a kettesben filmnézés, mert így mindig lesz beszédtémátok, max a filmről is beszélhettek, strandon meg csak nevetgélés lesz nem pedig ismerkedés, így annyira nem tudnátok figyelni a másikra, na meg a haverok esetleges cukkolásai...
2009. júl. 25. 14:21
 4/14 anonim ***** válasza:
SZIÓ!am én egyiketsem választanám. a strand on egyből le kell vetkőzni a mozimeg nem lehet dumálni és én inkább megismerni akarnám jobban. ha meg dvd lenne az meg még ugysem meret nem jó egyből egymáshoz bemenni. az elront mindent szerintem. egy jó séta egy teázó fagyizó sütis vagy park egy pléden tök jók és itt aztán tuti hogy majd eldöntöd hogy milyen vele és legyen e folytatása a dolognak vele.
2009. júl. 25. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Én a filmnézést választanám. Egészen addig a strand mellett voksoltam, míg meg nem láttam, hogy haverok is ott lesznek. Egy randi, főleg 1., csak rólatok szóljon. ;)
2009. júl. 25. 14:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a bajom a stranddal... az én haverjaimat le lehet koptatni, de az övét nem hiszem, hogy otthagyná egyedül.
2009. júl. 25. 14:33
 7/14 anonim ***** válasza:

Filmnézés. Azért, mert a strandon csomó minden van, ami elvonhatja a figyelmeteket egymástól, és akkor már nem is igazán randi. Amikor már több ideje együtt jár a fiú meg a lány, akkor tök jó a strand, még akár úgy is, h mindenki visz magával még egy embert.

De első randira a filmezés, vagy bármilyen program csakis kettesben jó.

23/L

2009. júl. 25. 15:47
 8/14 anonim ***** válasza:

1.randiról van szó,tehát filmezés inkább.Hiszen a strandon rengetegen vannak,ráadásul a haverok is ott lesznek,az nem az igazi randi...Ha filmet néztek akkor ketten vagytok,tudtok beszélgetni,ismerkedni.De egy tipp a stranddal kapcsolatban,a srác haverja és a te haverjaid nem ismerik egymást?Kérdezd meg a srácot,hogy ha a strandot választanád akkor a haverját le lehetne pattintatni egy kicsit,hogy ketten legyetek.

De inkább film:)

2009. júl. 25. 16:00
 9/14 anonim válasza:
Hát én nemtudom milyen új dolog ez, de elmész úgy randira h cipeled magaddal a FIÚ haverjaidat, engem tuti h rohadtul idegesítene
2009. júl. 25. 17:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Igazából egyik sem, de ha választani kell, akkor már inkább a filmezés. első randin nyilvános helyen szoktak találkozni az emberek, ami mégis meghittebb (pl egy hangulatos teázó, kávézó, park) ahol jól lehet beszélgetni, megismerni egymást. a filmnézés valamelyik fél lakásán első randinak túl intim. ami meg a strandot illeti, ha tényleg ilyen felállásban mentek, az nem is randi, hanem egy haveri összeröffenés!

23 L

2009. júl. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!