Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bántja most a lelked?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 22:42
31/44 anonim válasza:
viszonzatlan szerelem:(távolság:(
32/44 anonim válasza:
Iro/forgatokonyviro/filmkeszito szeretnek lenni, de tele vagyok bizonytalansaggal, folyamatosan ketelkedek magamban es a kepessegeimben, tepelodok es mar elore ugy erzem, mintha alkotoi valsagban lennek.:)
33/44 anonim válasza:
Gabor
Nem gondoltál még arra, hogy dolgozz valamit?
34/44 anonim válasza:
31-es! Nekem is ez a problémám. :/
35/44 anonim válasza:
10 önéletrajzot küldtem ki. És még nem kaptam visszajelzést.
El akarok költözni az iszákos szüleimtől.
36/44 anonim válasza:
Sok minden nem jön össze, de nem igazán szeretnék több időt tölteni azzal, hogy depizek és várom a csodát.
Szóval jelen pillanatban semmi bajom.:D
37/44 anonim válasza:
Sokminden.Jófej barátaimtól,családomtól való távolság.Szar egyetem,szar képzés.Szar kilátások.Az élet egy nagy szar. :( Szomorú vagyok nagyon. :(((
38/44 anonim válasza:
33-as valaszolo: persze, hogy gondoltam mar ra, de hat az aranygyuruimtol nem is nagyon menne, no meg a filmmuveszet es irodalomtortenet klasszikusain konzervalt, finommukodesu agyamat is kimelni kellene a munkatol, nem igaz?!;)
40/44 anonim válasza:
egy egész évet kell még várnom hogy együtt lehessek azzal akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!