Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erotikus masszázs az milyen? (ha komolyan csinálják)
Nem arra gondoltam, amikor a végén kiverik, vagy leszopnak, pláne nem arra, amikor lefekszik velem a masszőr.
Úgy tudom, hogy az igazi erotikus masszázs ennél sokkal művészibb, érzékibb dolog. És nem is ér véget feltétlenül orgazmussal, pláne nem tényleges aktussal.
Ha mégis orgazmus a vége, akkor az érdekel, hogy mi van az előtt, mielőtt a masszőr a páciens nemi szervéhez ér.
És hogy ér véget a dolog, ha a kuncsaft nő?
Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy mit csinál egy igazi masszőr erotikus masszázs címen, nem arra, hogy milyen az, amikor egy qrva álnéven hirdeti magát.
Kedves Kérdező!
Nem tudom, hogy ucsak te tetted-e fel az alábbi kérdést a témában, azonban neked is ajánlom szíves figyelmedbe az alábi topikba a #23.-ként írott válaszomat, amelyben részletesebben taglalom a véleményemet.
~~> http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Üdv: IAAnVs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!