Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja a haveromat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a haveromat, ha beszélgetés közben néha rácsapok a combjára?

Figyelt kérdés
Tegnap durván rámszólt a haverom (mindketten fiúk vagyunk természetesen), hogy beszélgetés közben ne csapkodjam a rövidnadrágos combját, ha már csapkodó kedvemben vagyok, csapkodjam a magamét, ő nem meleg. A torkomon akadt a szó, s mondtam neki: én sem vagyok meleg. Ez nálam csak egy baráti szokás, miért kell ezért így nekem esni?
2009. júl. 25. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek máshol van az intimitás határa. Vannak ölelgetős-csapkodós-puszilkodós stb. emberek, meg vannak távolságtartóbbak is. Haverod az utóbbi lehet. Mondd meg neki, hogy Te se azért csináltad, mert meleg vagy, csak ez a szokásod - és a jövőben tartsd tiszteletben a kérését, és ha lehet, őt ne csapkodd, főleg ne akkor, ha rövidnadrágban van. Az a baj, hogy nagyon-nagyon homofób közegben élünk itt Magyarországon, és a nem meleg férfiak is frászban vannak, nehogy valakiben a gyanúja is felmerüljön, hoyg esetleg ők is azok. Ez vezet ilyen túlzó reakciókhoz, mint a heverodé. Lesz, aki azt mondaná, hoyg a haverod látens meleg, de én ezt nem feltétlenül hiszem, inkább csak a férfiak nagyon félnek a "meleg" bélyegtől akkro is, ha semmi közük ehhez a beállítottsághoz.
2009. júl. 25. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd tiszteletben a kérését. Engem például az tud kihozni a sodromból, ha beszélgetés közben pl. munkatársak megsimogatják a karomat, vagy a hátamat. Tolakodónak érzem és irritál.
2009. júl. 25. 11:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, én is utálnám ha a combom csapkodná a barátom... egy baráti hátba veregetés az már viszont más, az már nem gond, de a combom ne bazzeg.
2009. júl. 25. 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem csodálom, hogy rá szólt, elvégre, mikor a combjára csaptál, azzal azt sugároztad felé, hogy van benned egy kis " saját nemhez való fűződés.

Ajánlom a bocsánat kérést, ha nagyon drasztikus a helyzet, és én a helyedben leszoknék róla...

19/F

2009. szept. 12. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha az én haverom rávágna, a combomra én rávágnék 1 et ököllel az pofájára hátha agyrázkódás következtében visszatérne heteróba.
2009. szept. 12. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát mi anno konkrétan szívatásból csapkodtuk egymás combját, de rendesen erőből. Ott fel sem merült hogy meleg lenne bárki is, mégsem szerette aki kapta :)
2009. szept. 12. 18:39
 7/11 anonim ***** válasza:

"Hát mi anno konkrétan szívatásból csapkodtuk egymás combját, de rendesen erőből. Ott fel sem merült hogy meleg lenne bárki is, mégsem szerette aki kapta :)"

Hülyülni más dolog :) Megvannak a helyzetek, amikor lehet, de ne egyfolytában, csak úgy két mondat közben nem ajánlott, mert az tényleg

a) csíp

b) belemászol az intim szférájába.

20

2009. szept. 12. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Valóban így van, ahogy már írta valaki: mindenkinál máshol kezdődik az intimitás határa. nekem egy fiúhaverom van (lány vagyok) aki imád(na) ölelgetni, puszilgatni ami engem rohadtul taszít, pedig kedvelem, de nem "úgy", hogy ezt elviseljem tőle.
2009. szept. 12. 19:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát itt mindenki baromi prűd és ókonzervatív!! Mikor egy évig kint tanultam az USÁ-ban, ott teljesen más szokások voltak, sokkal közvetlenebbek voltak az emberek.
2009. szept. 12. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, hogy hol voltal, de en itt elek az USA-ban es soha nem tapasztaltam, hogy egymas combjat csapkodtak volna az emberek. Sot, sok szempontbol kevesbe kozvetlenek (kozeledes, puszi stb.). En furcsanak tartom ezt a comb csapkodast.
2009. szept. 12. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!