Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a haveromat, ha beszélgetés közben néha rácsapok a combjára?
Figyelt kérdés
Tegnap durván rámszólt a haverom (mindketten fiúk vagyunk természetesen), hogy beszélgetés közben ne csapkodjam a rövidnadrágos combját, ha már csapkodó kedvemben vagyok, csapkodjam a magamét, ő nem meleg. A torkomon akadt a szó, s mondtam neki: én sem vagyok meleg. Ez nálam csak egy baráti szokás, miért kell ezért így nekem esni?2009. júl. 25. 11:39
1/11 anonim válasza:
Mindenkinek máshol van az intimitás határa. Vannak ölelgetős-csapkodós-puszilkodós stb. emberek, meg vannak távolságtartóbbak is. Haverod az utóbbi lehet. Mondd meg neki, hogy Te se azért csináltad, mert meleg vagy, csak ez a szokásod - és a jövőben tartsd tiszteletben a kérését, és ha lehet, őt ne csapkodd, főleg ne akkor, ha rövidnadrágban van. Az a baj, hogy nagyon-nagyon homofób közegben élünk itt Magyarországon, és a nem meleg férfiak is frászban vannak, nehogy valakiben a gyanúja is felmerüljön, hoyg esetleg ők is azok. Ez vezet ilyen túlzó reakciókhoz, mint a heverodé. Lesz, aki azt mondaná, hoyg a haverod látens meleg, de én ezt nem feltétlenül hiszem, inkább csak a férfiak nagyon félnek a "meleg" bélyegtől akkro is, ha semmi közük ehhez a beállítottsághoz.
2/11 anonim válasza:
Tartsd tiszteletben a kérését. Engem például az tud kihozni a sodromból, ha beszélgetés közben pl. munkatársak megsimogatják a karomat, vagy a hátamat. Tolakodónak érzem és irritál.
3/11 anonim válasza:
Nem csodálom, én is utálnám ha a combom csapkodná a barátom... egy baráti hátba veregetés az már viszont más, az már nem gond, de a combom ne bazzeg.
4/11 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy rá szólt, elvégre, mikor a combjára csaptál, azzal azt sugároztad felé, hogy van benned egy kis " saját nemhez való fűződés.
Ajánlom a bocsánat kérést, ha nagyon drasztikus a helyzet, és én a helyedben leszoknék róla...
19/F
5/11 anonim válasza:
Ha az én haverom rávágna, a combomra én rávágnék 1 et ököllel az pofájára hátha agyrázkódás következtében visszatérne heteróba.
6/11 anonim válasza:
Hát mi anno konkrétan szívatásból csapkodtuk egymás combját, de rendesen erőből. Ott fel sem merült hogy meleg lenne bárki is, mégsem szerette aki kapta :)
7/11 anonim válasza:
"Hát mi anno konkrétan szívatásból csapkodtuk egymás combját, de rendesen erőből. Ott fel sem merült hogy meleg lenne bárki is, mégsem szerette aki kapta :)"
Hülyülni más dolog :) Megvannak a helyzetek, amikor lehet, de ne egyfolytában, csak úgy két mondat közben nem ajánlott, mert az tényleg
a) csíp
b) belemászol az intim szférájába.
20
8/11 anonim válasza:
Valóban így van, ahogy már írta valaki: mindenkinál máshol kezdődik az intimitás határa. nekem egy fiúhaverom van (lány vagyok) aki imád(na) ölelgetni, puszilgatni ami engem rohadtul taszít, pedig kedvelem, de nem "úgy", hogy ezt elviseljem tőle.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát itt mindenki baromi prűd és ókonzervatív!! Mikor egy évig kint tanultam az USÁ-ban, ott teljesen más szokások voltak, sokkal közvetlenebbek voltak az emberek.
2009. szept. 12. 20:59
10/11 anonim válasza:
Hat nem tudom, hogy hol voltal, de en itt elek az USA-ban es soha nem tapasztaltam, hogy egymas combjat csapkodtak volna az emberek. Sot, sok szempontbol kevesbe kozvetlenek (kozeledes, puszi stb.). En furcsanak tartom ezt a comb csapkodast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!