Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a nő, aki számotokra már r. bancnak minősül?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 18:44
1/12 anonim válasza:
Ha már úgy néz ki az elég sokat elmond róla. Persze van aki elég ártatlannak néz ki mégis az. Ha már sokan jártak benne és tudják, hogy agyoncsal mindenkit, akkor már annak minősül. 19/F
2/12 anonim válasza:
fűvel-fával kefél, vagy nős férfivel
3/12 anonim válasza:
az aki úgy fekszik le valakivel,hogy vagy neki vagy a partnernak van kapcsolata
4/12 anonim válasza:
Nálam- kizárólag a korosztályomnál - az aki 17-18 éves koráig több mint 2 férfival létesít szexuális kapcsolatot... Ez van.
5/12 anonim válasza:
Amelyik lány alacsony, vékony vagy magas, vékony, azaz szép lány, az szinte biztos, hogy rib@nc. Szóval én kerülöm az ilyen alkatú lányokat. De a kövér lányokat imádom, ők még tudják becsülni a fiú jellemét és többségük főzni is tud. :)
6/12 anonim válasza:
Utolsó, a csúnya lányok között is nagyon sok ribanc van :P Amúygy számomra az a ribanc, aki idegenekkel smárol, belemegy egyéjszakás kalandba, hiányos öltözetben mutogatja magát, ilyesmi.
8/12 anonim válasza:
Aki játszadozik a férfiakkal, nálam az is annak minősül.
9/12 anonim válasza:
ma 19:06
neked nem valo nö Any.àd a rib.anc! én szép vagyok, tudok fözni, és nem csalom a pàrom, akitöl gyereket vàrok! bujj be a föld alà te retardàlt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!