Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Condylomám volt és egy hónappa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Condylomám volt és egy hónappal ezelőtt műtöttek. Condyline ecsetelővel kezeltem, és el is múltak. Viszont mostanra kiújultak. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz csak jövőhéten tudok elmenni. Ha szeretkeztem a párommal, akkor ő is elkapta, igaz? :( Segítsetek, kérlek. Köszönöm előre is!
2012. aug. 24. 16:57
 1/4 anonim válasza:
Szia! Attól függetlenül, hogy van-e éppen condylomád vagy nincs, a HPV-t hordozod (hordozni is fogod, nincs mit tenni) és a párod elkaphatja/elkaphatta. Hacsak nem Te kaptad eredetileg Tőle... de ezt már nem tudjátok meg.
2012. szept. 2. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem kívánom neked, de ha még nem sikerült legyőzni a betegséget, akkor menj magánklinikára, és ott valószínűleg majd lefagyasztják neked (Cryo terápia), ez a leghatásosabb módszer. A műtét nem volt egy jó döntés, mert a seb vagy túl mély, és akor elfertőződhet, vagy túl felszínes, és akkor kiújul az egész. Fagyasztással egész pontosan csak a szemölcsöket fagyasztják le, és azok leperegnek. Írass fel magadnak immunrendszer erősítőt, az segít legyőzni a vírust. Ha nem akarod a fagyasztásos megoldást, akkor van egy (sajnos elég drága, de hatásos!!!) Aldara nevű krém, az direkt ilyen szemölcsökre való krém, azt használd (ez utókezelésnek is jó a fagyasztás után, hogy biztos ne újuljon ki a betegség.)
2012. okt. 9. 18:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Először is köszönöm szépen a válaszod. Múlthéten visszamentem a nőgyógyászomhoz, és újra felírta nekem a Condyline ecsetelőt, amitől elmúltak a szemölcseim. Viszont a klinikai diagnózis azt írja, hogy kóros neoplasticus hámelváltozás van és P3-as lett az eredményem... Érdemes lenne beadatni a HPV elleni védőoltást, igaz? Az orvosom ezt ajánlotta. Nagyon megvagyok ijedve. Nem a mostani páromtól kaptam el mindezt, de szeretkezés közben átadtam neki a vírust? :( Nagyon kétségbe vagyok esve! Ő hová menjen kivizsgálásra? Bőrgyógyászatra?
2012. okt. 12. 11:19
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Sikerült kigyógyulnod?

2012. nov. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!