Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Ha két sráchoz ugyanúgy vonzódsz, és mindkettőnél ugyanolyan jó az esélyed, akkor melyiket választod?

1.: Évfolyamtársad, suliban mindennap látod, viszont 30 kmre lakik tőled.

2.: Pár utcányira lakik tőled (max 1 km), de az ellenkező irányba jár suliba.

Itt most az érdekelne, hogy szerintetek melyik az előnyösebb... mert tényleg mindkettő iránt ugyanazt érzem.

16/L

2009. júl. 24. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

A gazdagabbat :) - Na ez csak egy buta vicc volt.

Hát ha most tényleg ez alapján döntesz, én a közelebb lakót választanám (kettes számú jelölt), mert suliban úgy sincs az embernek normálisan ideje találkozni a másikkal, nem hiányzik a pletyka, viszont délután nehezebb megoldani a talikat, ha messzebb lakik. Egyébként én nem akarom elhinni, hogy mindkettő iránt ugyanazt érzed, de ez már a te magánügyed.

2009. júl. 24. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az jobb sokkal, ha nem jártok egy suliba.Akkor találkoztok, amikor akartok és nem kötelezően látjátok egymást nap mint nap.
2009. júl. 24. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Én nem járnék az évfolyamtársammal.

Szóval inkább a 2..

Vagy majd amelyikkel összejön ;)

2009. júl. 24. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Én is a másodikat választanám a helyedben. Évfolyamtársaddal minden nap találkozol suli közben és ha mondjuk szakítanátok utána lehet hogy elég zavaró lenne.
2009. júl. 24. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
En is a 2. valasztanam. Fennebb mar leirtak miert.
2009. júl. 24. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
2.
2009. júl. 24. 23:41
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Biztos, hogy nincsenek jobb feltételek? Mert ez alapján választani elég gáz.

De amúgy második...

2009. júl. 24. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
2.
2009. júl. 25. 01:18
 9/10 anonim ***** válasza:
2.Mivel nem kell a suliban nap mint nap látnod ha neadjisten szakítotok és így könnyeg kerülni.
2009. júl. 25. 01:40
 10/10 anonim ***** válasza:
inkább 1 gáz lenne ha boltba találkoznátok vagy netalántán kedved van menni akárhova és félsz hogy ottlesz á. 1es jobb mert legalább hozzászoksz, és tudod honnan jön a csapás 2esbe az a baj hogy kiszámíthatatlan
2009. júl. 25. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!