Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-20 éves lányok, nektek bejön ha valaki vékony de izmos egy kicsit és ilyen? (képek rólam lejjebb)
[link] (has)
[link] (egész)
[link] (itt látszik a fenekem xD)
181 cm magas vagyok
kinek tetszem?:P :D amúgy szerintem még van izmosodnivalóm, és nem olyan gyorsan, de haladok :)
minek akarsz mégtöbb izmot? jóó vagy így :)
frász kerülget a sok gyúrás mániás csávótól
Nekem tetszik. Szerintem ennél több nem is kell :)
18/L
Azta:O csak mert anyám mindig azt mondja hogy gebe vagyok :o amúgy az étrendes kérdésre: paleo a legszimpibb szóval sok húst tojást, zöldséget, gyümölcsöt eszem leginkább :) meg zabpelyhet is szoktam de azért haladok lassan mert sokszor magamnak kell főznöm vagy nincs itthon olyan amit szeretnék és akkor el is kell mennem boltba.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :) ja és aki szeretne, küldhetek képet a fejemről, ide nem akarom így most kitenni :D de sok lány mondta már hogy helyes vagyok:$ ja, amúgy nincs barátnőm és 20 vagyok :)
Arra számítottam hogy majd az lesz hogy vékony, gyenge, vézna stb :o nagyon köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!