Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó stílus? Gáz?
Igen, gáz. És nem értem, hogy ha egyszer tudod magadról, hogy az vagy, akkor miért nem változtatsz?
Szerintem ez egy lánynak sem jön be, de előfordulhat, hogy valakinek mégis. De nagyon kicsi az esély...
Na ez azért nem mindegy.:D Mondjuk barátnőd megkérdezi, hogy jól áll-e rajta az új pólója. Neked nem tetszik, mit válaszolsz? Hogy szívem, nem igazán jön be, más sokkal jobban áll. Vagy azt, hogy ne röhögtess már, úgy nézel ki benne, mint valami dagadt disznó...
az első őszinteség, a második bunkóság. Elsőt normális ember értékeli, a másodikért meg értelmes lány kidobna mint macskát...
Szóval ha úgymond ok nélkül beszólsz, és nem csak viccesen piszkálódva, hanem direkt meg akarod bántani, akkor nagyon gyorsan változz meg. Ha csak nem jópofizol, akkor nem gáz.
Másik, lányok nagyon érzékenyek tudnak lenni, velem pl. előfordul, hogy hónapokig rosszul érzem magam egy megjegyzés miatt, amit viccnek szántak. Szóval...:)
megbántani senkit nem akarok.de sajnos néha sikerül 1-2 embert,tőlük mindig bocsánatot kérek meg kiengesztelem őket.
Annak aki azt írta hogy anyukámmal bunkóskodjak üzenném,hogy a barátnőm ezért hagyott el mert megjegyeztem neki hogy abban a ruhában nem mennék hozzá ( 16 éves vagyok,szóval házasság még 50 évig nemlesz :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!