Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazán értek még az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán értek még az ilyen dolgokhoz. Kaphatnák egy kis felvilágosítást? Másoktól nem szívesen kérdezek ilyen jellegű kérdéseket.

Figyelt kérdés
Abban az esetben ha a barátom nemi szerve meg az enyém összeért egy ideig, de nem ment beljebb, nem okoz terhességet ugye? Bocsánat a naiv kérdésért, de tisztában akarok lenni mindennel.
2012. aug. 23. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

utolsó: ha olyan a barát nem is kell elhinni neki mindent :)

bár kérdés hogy hol vannak ilyenkor a szülők, vagy az iskola nővérek? mi általánosban 5. 6. 7. osztályban minden évben katunk szexuális felvilágosítást plusz egy füzetecskét plusz egy eü csomagot betéttekkel, tamponnal, meg menzesz naptárral (hogy a fiúk mit kaptak azt passzolom gondolom óvszert meg ilyeneket...)

ezek az osztályfönöki órák hova tűntek?

2012. aug. 24. 08:57
 12/14 Golan Trevize ***** válasza:
Van helyette tesi óra naponta kétszer, meg kötelező lovaglás.
2012. aug. 24. 09:12
 13/14 A kérdező kommentje:
nem olyan a barát.. meg igen, persze szülök is vannak, csak anyuékkal nem szivesen beszélek ilyenről, persze ha nagyon muszáj akkor igen, mert elmondanak mindent, ha tudni szeretnék erről, csak nekem kicsit kellemetlen velük ilyenről beszélni.na de nem is ez a lényeg, ha nem hittem volna a barátomnak, nem is történt volna semmi,csak biztosra akartam menni.
2012. aug. 28. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:

csak anyuékkal nem szivesen beszélek ilyenről,

senkise beszél a szüleivel szívesen erről... én se beszéltem velük erről, sőt anyám egyenesen hárított: bátyám két évvel idősebb nálam, mikor megkapták az első ilyen ismertető füzetecskét anyám a kezembe nyomta és így szólt: olvasd ki, ha utána kérdésed van szólj... (az a füzetecske igen csak részletes volt külsö belső ábrákkal) mindezt 10 éves koromban... :D hát őőőő... nem volt kérdésem

2012. aug. 28. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!