Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen haj jön be egy lányon? (szín, hossz, stb)
Figyelt kérdés
szimpla felmérés, de nagyon kiváncsi vagyok előre is köszi a válaszokat :)2012. aug. 23. 17:17
1/9 anonim válasza:
Weöres Sándor: Tavaszköszöntő
Sándor napján megszakad a tél,
József napján eltünik a szél,
zsákban Benedek
hoz majd meleget,
nincs több fázás, boldog, aki él.
Már közhírré szétdoboltatik:
minden kislány férjhez adatik,
szőkék legelébb,
aztán feketék,
végül barnák és a maradék.
2/9 anonim válasza:
barna/vörös/szőke/fekete, hosszú/középhosszú
szóval nekem mindegy, csak ne legyen rövid
3/9 ASOT válasza:
Minimum vállig érő haj. De minél hosszabb annál jobb.
A szín:
vörös ne.
Azon kívül meg ami jól áll.
5/9 anonim válasza:
Felmérés 5-10 ember véleményéből?Hát te tudod...
Hosszú,barna.
6/9 A kérdező kommentje:
magamnak mérem fel,mert sokan mondták (lányok)h vágassam le a hajam,de nagyon nem akarom és gondoltam h többen mondják azt h hosszú haj akkor nyugodt lelkiismerettel mellőzöm a fodrászt. Vörössel mi baj? Van egy vörös hajú barátnőm és iszonyú szép haja van.
2012. aug. 23. 17:26
7/9 ASOT válasza:
attól függ milyen az a vörös, az a rikítő az nagyon nem jó.
Meg a nagyon fehérbőrű nőknek nem áll jól nekem nem tetszik.
De amúgy függ az arctól is.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Vörös a legszeb a hosznál az a lényeg jol áljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!