Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék az?

Figyelt kérdés

van egy fiú fb-n aki írogat nekem, h nem-e akarok vele talizni, ismerkedni, mondom, h nem. erre elkezdi, h egy nagy r.banc vagyok és azis lesz belőlem...azér lennék r.banc, mert nem ismerkedek senkivel a neten.??!!:oo meg elkezdi, h szűz k.rva.. nemértem..ezeket miért mondta.??:@ elég szánalmas .. szerintetek.??

14l a fiú 19 de nemismerem csak irogatott..

normális válaszokat irj.(:

2012. aug. 23. 10:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akik nem képesek elviselni a visszautasítást és valamivel ellensúlyozniuk kell a kudarcot. Sajnos sokan ezt úgy teszik, hogy mindennek elhordják a másikat. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, én is találkoztam már hasonlókkal. Vannak viszont olyanok is (és szerintem ilyen az igazi férfi) akik képesek ezt emelt fővel fogadni és nincs bennük semmi rossz szándék, nem kezdik el ócsárolni az embert. Úgy gondolom, az hogy valaki felé érdeklődést mutat egy másik nő/férfi, mindig megtisztelő dolog. Tudni kell normálisan visszautasítani és persze a visszautasítást elfogadni a másik fél részéről. Én kedves dolognak tartom ha valaki kulturáltan megkérdezi, hogy esetleg megismerkedhetnénk-e. Mindig jó érzés és ha vissza is utasítom (mivel párom van, mindig ezt teszem, nem ismerkedem másokkal, számomra ez tabu egy kapcsolatban), nem érzem azt hogy ő "égetné" magát ezzel, mindig nagyon jól esik. Aki normális, az úgy fogja fel, hogy "oké, megpróbáltam, nem sikerült, köszönöm hogy válaszoltál". Az ilyen retardált emberekkel nem kell foglalkozni, valószínűleg sosem lesz normális párja.
2012. aug. 23. 10:55
 12/14 A kérdező kommentje:

#11 teljesen egyetértek..:))

köszii a válaszokat.(:

2012. aug. 23. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Ó hát annyi gyökér ember van a világon, ignorálni kell őket és kész, örülj, hogy lekopott.
2012. aug. 23. 11:18
 14/14 A kérdező kommentje:
jogos..:))
2012. aug. 23. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!