Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szamit a fiu zenei stilusa?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy szamit-e hogy a fiu rocker,houser,mulatost halgat vagy punkot?
Ez csak a vegletekben szamit?
Legyszi irjatok kort is.
2009. júl. 24. 17:06
1/10 anonim válasza:
hat ha teccik, szereted, kijossz vele... akkor nem szabadna h szamitson... 18/L
2009. júl. 24. 17:10
2/10 anonim válasza:
Bevallom nekem számít. Nem bírom elviselni pl a konnyűzenét, igénytelen tuctuc plömplöm csörömpölést, ha a párom ilyet hallgatna autóban, tuti kivágnám a kocsiból. ráadásul nem tudnánk elmenni közösen szórakozni, oda ahol zene van.. stb. Ha a zenei ízlésünk nem egyezne, nem is találkoztam volna a férjemmel:)
2009. júl. 24. 17:10
3/10 anonim válasza:
Számít is, meg nem is. Számít akkor, ha például mindketten nagyon végletesek, nagyondiszkós és egy nagyonmetálos néha bizony összekaphatnak ilyen kis hülyeségen. Mondjuk a barátom és én metálrajongók vagyunk, tehát nálunk ez nem probléma, de mi nem ezek a divatmajmok vagyunk, akik mindenáron tudatni akarják ország-világgal, hogy milyen zenét hallgatnak. Ezeket minden stílusból gyűlölöm. De ha például van egy kedves, okos, intelligens fiú, aki emberien öltözködik (nem ez a tipikus diszkós menőcsávó), de mondjuk diszkós, akkor felőlem simán, nem ez alapján fogom elhajtani az illetőt. Szórakozás terén kicsit rossz, de ha másban passzolnánk, miért ne. 17 éves lányka vagyok :D
2009. júl. 24. 17:13
4/10 anonim válasza:
Hát ha zenei stílusról beszélünk, akkor természetesen nem számít (: Ha már ebbe belevesszük az öltözködést, akkor annál inkább. Utálom, amikor nyáron full feketébe flangálnak a fesztiválon, mert ők húú jaaaj de nagy rokkerek meg kisfaszom, de eszük nincs, úgyhogy inkább hőgutát kapnak a sok hülye göncben. De azt is utálom, mikor kb a nadrágon kívülre veszi fel az alsónadrágot szinte annyira kint van.. Vagy ha 5 számmal nagyobb ruhákat hord, meg vastag fake-aranynyakláncot hord a nyakában..
Na az ilyenektől kiakadok. Nem értem miért kell ország-világnak kikiáltani a zene stílusunkat.. Így legalább megspórolunk egy rakás előítéletet..
16L
2009. júl. 24. 17:38
5/10 A kérdező kommentje:
Ok kosz mindenkinek enis valahogy igy gondoltam.
2009. júl. 24. 18:02
6/10 anonim válasza:
Számít egy kicsit,mert én nem szeretem a rappet,szóval nem jönnék össze rapperrel,mert nem bírom őket annyira havernak oké,de pasinak nem.
2009. júl. 24. 18:06
7/10 anonim válasza:
17:38-as válaszoló, klassz vagy, a korosztályomból ilyen lánnyal még nem találkoztam. :) Na akkor azt képzeld el, hogy tavaly Iron Maidenen első sorban álltam kék kendővel és lila topban, acélbetét nélküli bakancsban (ezt muszáj volt, de baromi kényelmetlen volt, csak volt szükségem egy újabb lábujjtörésre :D), sima farmerben... Mellettem mindenki full fekete, agyonsminkelve, izzadtak, mint a ló... Azt hitték, hogy ettől igaziak. :) A 17 éves lány voltam.
2009. júl. 24. 19:04
8/10 anonim válasza:
Illetve NEM volt szükségem... Annyira azért nem rajongok a kolbászméretűre dagadt lábujjakért :D
2009. júl. 24. 19:05
9/10 anonim válasza:
Számít. A közös bulik, szórakozások rengeteget dobnak a kapcsolaton.
2009. júl. 25. 23:50
10/10 anonim válasza:
Nagyon is számít szerintem!
Egy rocker és egy technos nem fér meg egy csárdában - mondjuk kicsi is a valószínűsége is hogy egymásra találjanak. Alkalmi kapcsolatnál nem számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!