Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Molett vagy sovány? A molett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett vagy sovány? A molett vagy a sovány nő jön be jobban a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mi a különbség az ágyban? Mi a különbség egyéb helyeken, nem csak a sex területeire gondolok, hanem összességben..Tulajdonképpen mitől "nő" egy "nő".
2009. júl. 24. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Általában nem a testalkatot nézem úgyhogy mindeggy. Hogy a többi férfinak mi tetszik azt nem tom.

A molett lányok tapasztalatom szerint szégyenlősebbek,zárkozottabbak az ágyban.

Egyéb helyeken:mire gondolsz?

Mitől nő egy nő:attól hogy nem férfi(ez hülye kérdés)

2009. júl. 24. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
hát szerintem legyen nőiesen telt.(se sovány se kövér) De egyénfüggő!
2009. júl. 24. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Fiú vagyok, és a molett lányok sokkal jobban tetszenek! Minden téren!
2009. júl. 24. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

ne legyen csontkollekció, nem érdekelnek a bordái! :S

legyen mit fogni rajta, de ne túl sok! ne legyen se nagy segge, se nagy melle, legyen mind2 normál, de kerek!!! és olyan magas mint én kb.

2009. júl. 24. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
személy szerint a molettekre szavazok.
2009. júl. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!