Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti hány embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti hány embernek mondjátok el ha belezúgtok egy lányba? És kiknek? Rokonok? Barátok? Kort is ha lehet!

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
barátnőmnek xDDd
2012. aug. 24. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Igyekszem minél kevesebb információt kiadni magamról. Csak annak mondom el, akitől tanácsot, segítséget várok. Ha egy fiú ismerősöm közelebbről is ismeri a lányt, akkor először kiderítem, hogy a fiúnak tetszik-e. Ha nem, akkor se vallom be egyből, hogy tetszik nekem a lány, hanem finoman próbálok egy-két olyan dolgot megtudni a lányról ami segíthet. Nőknek semmilyen vagy kevés konkrét információt árulok el mert mind pletykásak, ők nem is nagyon tudnak tanáccsal szolgálni. A nők nagyon jól meg tudják érteni az érzelmeimet de ez nekem felesleges, nekem megoldás kell. Ha édesapámnak akár egy szót is szólok, hogy tetszik egy lány, első körben elkezdi magyarázni, hogy hogy csajozzak, utána lebsz amiért még nem hívtam randira. Egyszer be is lépett a facebookoba meg sms-eket írt, amivel állítólag segít csajozni. Irányítási mánia... Van egy-két barátom akiknél fontos, hogy elnyerjem a tiszteletüket, nekik csak úgy mutogatni szoktam csajokat akik tetszenek vagy randizok velük, hogy lássák, hogy van szociális életem és kedvelnek a csajok.
2012. aug. 24. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Az unokabátyám (együtt járunk suliba, 1. bátyus) észreveszi rajtam. :D Akárhogy viselkedik, nála nemtudom tagadni. Aztán nekiáll kérdezgetni a esélyesekre, meg se szólalok egyiknél se, de már tudja kiaz.:D

de van egy bnőm, akivel ritkán találkozunk, de mindent megosztunk egymással. :)

2012. aug. 24. 18:06
 14/17 anonim ***** válasza:
spanoknak elmondom..rokonoknak nem mert kipletykálják.. xdd
2012. aug. 24. 18:17
 15/17 MadameViciouse ***** válasza:

Az én párom meg aki majdnem párom lett anno,csak a legbizalmasabb barátjának mondja el,az más ha észreveszi más is rajatuk,de igyekeztek nem leleplezni ezt.

A fiúk valahogy mások,mi lányok alig várjuk,hogy kibeszéljünk minden apró részletet a szerelmünkről(persze csak ami nem titok)és egész nap áradozunk,a fiúk meg megtartják inkább.Kicsit mintha cikinek vagy gyengeségnek éreznék.Tiszt.kiv.!

Sőt ha szerelmesek és szerelmes üzeneteket küldenek vagy "közösségi oldalakon"írnak,vagy ölelgetik a barátnőjüket már rögtön lenyálgépezik az illetőt sokan.

És nem csak a tinik.

Amúgy ez egy jó kérdés!:)

2012. szept. 21. 19:26
 16/17 MadameViciouse ***** válasza:
Ó! jav: Leplezni "nem leplezni"helyett :D
2012. szept. 21. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:

ááá senkinek, főleg nem rokonnak vagy családtagnak...

havernak is csak úgy ha rájön, de akkor is próbálom a végsőkig tagadni :)

(persze olyan előfordult már, h részegen kikotyogtam pár dolgot, de az se volt vészes ;)

2012. dec. 23. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!