Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti hány embernek mondjátok el ha belezúgtok egy lányba? És kiknek? Rokonok? Barátok? Kort is ha lehet!
Az unokabátyám (együtt járunk suliba, 1. bátyus) észreveszi rajtam. :D Akárhogy viselkedik, nála nemtudom tagadni. Aztán nekiáll kérdezgetni a esélyesekre, meg se szólalok egyiknél se, de már tudja kiaz.:D
de van egy bnőm, akivel ritkán találkozunk, de mindent megosztunk egymással. :)
Az én párom meg aki majdnem párom lett anno,csak a legbizalmasabb barátjának mondja el,az más ha észreveszi más is rajatuk,de igyekeztek nem leleplezni ezt.
A fiúk valahogy mások,mi lányok alig várjuk,hogy kibeszéljünk minden apró részletet a szerelmünkről(persze csak ami nem titok)és egész nap áradozunk,a fiúk meg megtartják inkább.Kicsit mintha cikinek vagy gyengeségnek éreznék.Tiszt.kiv.!
Sőt ha szerelmesek és szerelmes üzeneteket küldenek vagy "közösségi oldalakon"írnak,vagy ölelgetik a barátnőjüket már rögtön lenyálgépezik az illetőt sokan.
És nem csak a tinik.
Amúgy ez egy jó kérdés!:)
ááá senkinek, főleg nem rokonnak vagy családtagnak...
havernak is csak úgy ha rájön, de akkor is próbálom a végsőkig tagadni :)
(persze olyan előfordult már, h részegen kikotyogtam pár dolgot, de az se volt vészes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!