Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják a nők az izmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják a nők az izmos férfiakat "izomagyú baromnak"? Most mi kell már nektek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok agyongyúrva,de vastag,kidolgozott karom,lábam van,tömören kockás hasam,széles váll,domború mellizmok,széles hát.Leszálkásítva mind.190 cm vagyok,98 kg,szóval nem egy drabális állat.És bár a nőktől egyfolytában hallom,hogy izmos férfit akarnak,egyszerűen megijednek tőlem,vagy rögtön besorolnak az izomagyú barom kategóriába,ahonnan nehéz kitörni.Pedig egyetemre járok,magas szinten játszom hangszeren,nem hordok izompólókat nyilvános helyen,udvarias vagyok,egész művelt,az arcom se primitív.Persze így is találok párt,de nehezebben,mint a vékony srácok.Szóval ennyit ért a teremben töltött 10 év? Kicsit ideges vagyok.
2012. aug. 22. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, itt sok kevésbé impozáns külsejű fiú és lány van, akiknek nem igen jön be az élet...

Ők mindenkire agresszívan reagálnak, egész egyszerűen mert sikeresebb náluk, és minden pozitív tulajdonságot egységesen valami eltúlzott negatív jelzővel illetnek.

Pl:

Egy lány szép - akkor kva, ribanc, agyonsminkelt

Egy lány hagyja, hogy meghívják egy 200 Ft-os üditőre - pénzsóher, lehúzós kva, csak és kizárólag kihasznál

Szóba áll egy jóképű sráccal, aki próbálkozik nála - a lány csak és kizárólag a kigyúrt, bunkó, vadbarmokkal áll szóba

Egy férfi sportos, izmos - kigyúrt, undorító agyatlan vadbarom

Egy férfinek van pénze, akár kemény fizikai munkából - anyuci apuci pici pénzes köcsöge, aki elszedi a lányokat, akiket amúgy is csak f.szdísznek tart...

Meg még sorolhatnám... Szóval itt kb csak nyominak "éri meg" lenni, mert ha csak átlagosan is mersz nyilatkozni dolgokról, kb leszólnak mindenért...

Nézd, szerintem kva jó pasi lehetsz, akinek nem tetszel, annak nem. Előítélet, vagy ízlés miatt, nem lényeg... De ne gondold az itteniek véleménye alapján, hogy a vékony girhes pasik a nyerők... Mert szerintem egy kidolgozott férfitestnél nincs szebb, és az emberek azt meg aztán pláne mindig elfelejtik, hogy egy ilyen testben mennyi munka van. Mintha a sport, vagy a kondi, vagy bármi, az öt perces felülésezés lenne, de nem...

Szóval nekem minden elismerésem, mivel alig látok az utcán olyan pasit, akinek ránézek a testére, és azt mondom, hogy naaa ez igen, ez FÉRFI. Mindenhol girnyó, vékony, vagy kövér pasik vannak, sportos semmi...

21L

2012. aug. 22. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:

7esnek:Elméletileg bele illek a képbe,erős vagyok ugyan,de mackós típus,vagyis kicsit pocakos,de nem nagyon,a 85 kilómmal épp bele férek a nálad férfi nézetbe.Sajnos mégsem lehet belőlle semmi,a lányok 99,9%ának nem tetszem külsőre.

Kérdezőnek:Ha a csajokat nézed alapul,nem tetszhetsz mindenkinek,sőt, a legkevesebb csajnak jön be a te típusod.Ha az embereket,azt meg minek?Gondolom magad miatt edzettél,nem a mások elvárásaiért.

2012. aug. 22. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy sport terén a köztudat (köztudás de ilyen szó nincs) irtózatosan alacsony szinten van, annyi marhaságot hisznek az emberek, hogy csak na. A konditermi edzés pedig ennek a speciális területe, egy bizonyos réteg olyan sztereotípiákat ültetett a fejekbe, hogy onnan évtizedekig tarthat kimászni. Lásd ez az izomagyú állatozás, meg a tápkiegutálat, a felfújt izmok megnevezés, a 'dolgozni járjon, ne konditerembe'-mánia, a sportos nőkről már nem is szólva...
2012. aug. 22. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:
11es-kíváncsi lennék,melyik 16 éves srác az,aki kemény munkával tod össze szedni akár 1 év alatt egy 3-4 millió forintos új autót.Ebben azért általában igaza van a népnek.De anyiban sincs még igazad,hogy ha én mondjuk évek óta keményen dolgozom,és szinte egész nap semmire sincs időm,vagy a fáradtság miatt,akkor mikor sportolnék?Mégis megvan még a pocakom,és mindenki dagadtnak és lustának tart.Amikor sokszor az embernek alig van élete a hét végére a sok tennivalótól.A harmadik meg,hogy arcot is szoktak a csajok nézni,ismerek egy szálkás palit,aki már vagy 20 éve ezt csinálja,és hát az arca elég egyedi,soha nem hallottam tőle,hogy a nője így ,vagy úgy csinálna,valószínű nincs is neki.De azért tényleg sok munka van a testedzésben,csak ezt senki nem méltányolja.
2012. aug. 22. 19:21
 15/19 anonim ***** válasza:

cselló-pirospont :) akkor tényleg jófej lehetsz :)

11-es meg okos dolgokat ír: lesznek, akik mindig be fognak skatulyázni - hát találj néhány értelmes embert és bizonyítsd be nekik, h nem igaz, amit hisznek... akiknek meg nem számít a véleménye... azt sz.rd le :)

2012. aug. 22. 19:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de mit vártál ? :D Igazából ezt akartad nem? Nehogymár sajnáljunk... Tudod a legtöbb ropi az agyát eldobná ha hirtelen olyan teste lenne mint neked szerintem nekik menne a csajozás...

Különben sem a csajokért jársz a terembe hanem önmagadnak akarsz tetszeni vagy tévedek???

"Persze így is találok párt" akkor meg mi van? Féltékeny vagy a vékonyakra? Aláznod kéne őket...( ezt úgy értem hogy biztos lehetsz benne hogy f*snak tőled te meg ha férfi vagy használd már ki a dominanciát)

Amúgy ez a nőknek izmos ember kell meg neki nem férfi a férfi 80 kg alatt ez szerintem olyan mint a 20 centinél nagyobb péló. Jár a szájuk de nagyrészük felszisszen ha arra kerül a sor. Ez az izmos férfiaknál is így van.

És nyilván azt is tudod ,hogy mindenkinek más tetszik valamint talán már arról is hallottál ,hogy a kevesebb néha több tehát 100 nőből mennyinek tetszik egy testépítő? Én kettőre saccolok... Buta egy kérdés ez :D

2012. aug. 22. 19:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem tartom annak az izmos pasikat. De ez szerintem nem csak azért van mert azt hinnék hogy nincs eszük. Csak van egy pár elég bunkó is . Talán sokan csalódtak már így. Az egy dolog h jól néznek ki az izmos pasik. De az nem minden.
2012. aug. 22. 19:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Tudom,igaz,hogy elég buta kérdés.:D Csak az idegesít kicsit,hogy a nők izmos pasikról hadoválnak,de ha találnak egyet akkor meg rájönnek,hogy mégse.(elnézést az általánosításért..) Ami elszomorít hogy azért taszítom a nőket mert 10 évig dolgoztam keményen?Na mindegy
2012. aug. 22. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:

14.

Mert hol írtam, hogy a 16 évesekre gondolok? Nem is az autót írtam, hanem, hogy pénze van, pl munkából... Egyébként azért őszintén, szerintem igen ritka, hogy egy 16 évesnek ma Magyarországon 3-4 millás új kocsija legyen... Ha mégis, akkor pedig amúgy is tudja mindenki, hogy a szüleitől van, és ha a csaj a kocsi miatt áll vele szóba, akkor pénzsóher, vagyis akkor MIÉRT irigyled tőle? Pénzsóher csajt szeretnél talán?

De nekem voltak 18-19 éves ismerőseim, akik - mind lány, mind fiú - iskola mellett és nyáron a lelkét kidolgozták mindenféle dzsuvamelóval, hogy vegyenek egy használt kocsit (pár százezer Ft-ért), és így viszonylag hamar lett nekik autójuk.

Ezekre ugyanúgy rámondják, hogy "anyuciapuci pénzes köcsöge"...

20 fölött meg szerintem egyáltalán nem olyan elképzelhetetlenül lehetetlen, hogy valakinek autója legyen, akár új, és saját pénzből. Nyilván nem egy audi...

Sportolni pedig mindig lehet valahogy, ha mást nem, lehet biciklivel dolgozni járni, hétvégén mozogni menni, este futni egy 20 percet... Elhiszem, hogy ledögleni a tévé elé sokkal kényelmesebb egy tál chipsszel, de olyan sosincs, hogy valakinek "nincs ideje rá", maximum nem annyira akarja, mert fáradtságos és komoly munkájába kerülne...

Legalábbis hacsak nem reggel 6-tól este 10-ig dolgozol, akkor valahova belefér... De előbbinél amúgy is elgondolkoznék rajta, hogy megéri-e nekem naponta 16 órát dolgozni úgy, hogy alulfizetnek, mivel a hangvételedből nem úgy jött le, hogy te legalább egy rakás pénzt kapnál azért, hogy egy csomót melózol.

2012. aug. 25. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!