Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok válaszolni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok válaszolni az ismerkedős levelekre amiket itt kaptok?

Figyelt kérdés
Egyáltalán néhányan miért éreznek arra késztetést hogy írjanak egy "felszedős" levelet? Ti válaszoltok rájuk; vagy írtatok már?
2012. aug. 22. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem szoktam.
2012. aug. 22. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
én nem szoktam itt olyat írni, amire az azonnali reakció az ismerkedős levél küldése lehet...
2012. aug. 22. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
ezen az oldalon keresztül hülyeség felszedéssel próbálkozni. az emberek tanácsért jönnek ide, én meg segíteni próbálok. néha fetrengek a röhögéstől, mert olyan kérdéseket olvasok, de alapvetően jó dolog segíteni (feltéve ha tudok).
2012. aug. 22. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát én az ilyen haverkodós levelekre reagálok.A normálisakra.Megismertem itt egy tök jó fej embert,azóta is szoktunk irkálni egymásnak.:) Az ilyenbe vagyok benne.
2012. aug. 22. 15:06
 5/11 menta34 ***** válasza:
100%

Engem meg még senki nem próbált meg felszedni :)

(35F)

2012. aug. 22. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem szoktam válaszolni rájuk. :) És még jómagam sem írtam ilyet senkinek.
2012. aug. 22. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Szoktam, és ha 1-2 levél után nem szimpatikus az illető elköszönök, vagy épp nem írok vissza. :-)
2012. aug. 22. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Én ismertem már meg az oldalról nagyon kedves embereket, persze nem ebből a kategóriából. Velük személyesen is tartom a kapcsolatot, pedig itt ismertem meg őket.

Az előbb viszont kaptam egy levelet:

"koszonooom ;)) fiú vagy? leszoplak"

Hát nem tudom, hogy ez ismerkedős kategória-e, de nagyon jót röhögtem rajta :D

2012. aug. 22. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet találni érdekes embereket itt, hozzáállás kérdése és persze nem kell az első levélben képet küldeni a farkadról :D Az ilyeneket nem értem, miért jó ez? Valaki megmagyarázhatná.
2012. aug. 22. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Sem nem kapok, sem nem írok.

Bár tegnap Hakapeszi88-nak majdnem küldtem egyet, mert nagyon szimpi volt, ahogy -amúgy csajosan- "trollkodott", de végül is nem tettem, mert féltem, hogy végül elutasít a kis p*csöm miatt... :-)

2012. aug. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!