Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még normális pasi a világon? .
Figyelt kérdés
Aki nem a r.bancokra bukik és a nőt önmagárt szereti?...stb2012. aug. 22. 14:08
21/32 anonim 

válasza:

bérelj magadnak egy fekát nagy pélóval
22/32 anonim 

válasza:

Létezik! Éppen pattintott egy sört, és készül pecázni!
23/32 anonim 

válasza:

Én eddig egy olyan sráccal találkoztam, akiről azt hittem, normális, de utólag rájöttem, hogy nem épp... így az a véleményem, hogy nincs... ha esetleg mégis, akkor jelentkezzen! :-)
24/32 anonim 

válasza:

23 as.Még is hol kell jelentkezni?Mi az sorozó iroda a normális pasiknak?:D
25/32 anonim 

válasza:

23-as, ezt így? Hát jól bemarketingoltad magad :DD Szerintem tolongani fog itt fél Európa :D
26/32 A kérdező kommentje:
14:11 létezik:)
14:15 50
14:16 kb azt értem ez alatt, amit irtál.:)
14:17 nem arra gondoltam
14:18 biztos van kivétel:)
14:20 persze
14:21 kb._.
2012. aug. 22. 15:26
27/32 anonim 

válasza:

itt mindenki ilyen nem tudtad?? még én is :-D
28/32 anonim 

válasza:

23-as vagyok... képzeljétek, nem tolong egész Európa! :-D abnormális jelenség, nemde? :-D
29/32 anonim 

válasza:

Fránya Európa, mi van ezekkel? Nem is értem :))
30/32 anonim 

válasza:

23-as... a fene tudja... szóval senki sem normális :-D csakis én... ez van, ezt kell szeretni! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!