Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha maszturbálok már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha maszturbálok már nem vagyok jó keresztény?

Figyelt kérdés

Szóval én eddig nem tartottam bűnnek de...na jó. Az van, hogy elolvastam pár kérdést: pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2.. http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..

És van még egy pár ilyen kérdés és engem ez elriaszt.

Aza helyzet, hogy én magamat jó kereszténynek tartom. Nem vagyok ribanc, még fiúm se volt, 15,5 éves vagyok, nagy álmom hogy rákos gyerekeken segítsek. De egyszerűen 'megrázott' ez a 'maszturbálás bűn' dolog. Én nem tudom ezt elfogadni :(

Mindig hittem Istenben, bár nem járok gyakran templomba (kistesóimra kell vigyáznom anyaék dolgoznak) de akkor is szívvel lélekkel hiszek Istenben. Viszont mióta elolvastam ezeket a válaszokat olyan ideg van bennem és nem értem miért bűn és hogy mi ez az önzőséggel való párosítás!? Ha megeszek egy csokit élvezem, ha elnyalok egy fagyit élvezem, stb. De könyörgöm miért kell ezaz általánosítás hogy pl olyat is olvastam, hogy aki maszturbál az perverz is? Már kezd lelki ismeret furdolásom lenni, majdnem sírok annyira zavar ez és sajnálom az ilyen szülők gyerekeit is.

És megőrjít a tudat hogy e-miatt nem vagyok jó keresztény. :( mert vhol azt olvastam hogy aki masztizik az nem keresztény.

Szóval már én sem vagyok az ugye?

Ne haragudjatok ha hülyén hangzik a kérdés /bár ne olvastam volna utána/ ja és erős katolikus gimibe járok de ez hogy ez bűn lenne még megsem fordult a fejembe :((

Kérem főképp olyanok válaszát akik vmilyen szinten hisznek Istenben.

Ne haragudjatok muszály volt ki írni ezt magamból :/

2012. aug. 21. 22:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ez nem bűn:) Ez egyszerűen emberi szükséglet, ugyanolyan mint pédául a légvétel.Istent a jó és rossz tetteid érdeklik,nem az,hogy kielégíted e a szükségleteid.Lásd pl.a muzulmánoknak,buddhistáknak sincs megtiltva.
2012. aug. 21. 22:31
 12/33 A kérdező kommentje:
Utolsó és Te bűnnek tartod az önkielégítést?
 13/33 anonim ***** válasza:

Szívesen elmagyarázom, hogy miért jó és miért rossz dolog a vallás, és milyen lehetőségeid vannak még azon kívül, hogy ezeknek a manipulációinak engednél...

F/16

(igazából érdekel egy vallásos ember gondolkozásmódja is, mert közvetlenül még nem igen tapasztaltam a gondolatmenetét.)

14/33 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti
 15/33 A kérdező kommentje:
22:30 szerinted bűn? /Bocs közbe jöttek válaszok/
2012. aug. 21. 22:32
 16/33 anonim válasza:
Szoval, kezdjuk azzal, hogy fiu vagyok, katolikus kozepiskolaban jartam es ott veszitettem el a hitemet, szoval mar nem vagyok kereszteny. De azert normalis valaszt adok. Szoval a lanyok 80%-a, a fiuk 99%-a maszturbal. Szoval ha ugy lenne, ahogy egyesek mondanak, jo perverzek vagyunk... Szoval, ha nem artasz vele senkinek, akkor nyugodtan csinalhatod, nem bun es nem kell meggyonni. Most attol nem leszel "nemkereszteny", mert jot csinalsz magadnak (semmikepp nem artasz).
2012. aug. 21. 22:32
 17/33 anonim válasza:
Akik bunnek tartjak, miert bun?? Kinek mivel artasz?? Valaki megtiltotta??
2012. aug. 21. 22:34
 18/33 A kérdező kommentje:
16f: hát hogy is mondjam én mély vallásos vagyok, bár ezt nem fejezem ki túlzottan. Pl kifestem magamat, veszek fel rövid (nem kihívó) nadrágot, de ezzel hogy az önkielégítés bűn, úgymond 'felhúzott' a katolikus vallás. Meg írták hogy ez gátolhat minket a lelkifejlődésbe EZ HAZUGSÁG! Aki meg azt írja h igaz, az meg honnét a francból tudja??? Csaknem kipróbálta? -.-" nem tudom mit higyjek!
2012. aug. 21. 22:36
 19/33 anonim ***** válasza:

4.:Attól még,hogy valaki vallásos és hisz istenben az nem azt jelenti,hogy idióta és feltétlenül irányítani lehet.Amit leírtál azt fanatizmusnak hívják.Amúgy meg nem csak katolikus keresztények léteznek hanem ott van a református egyház is ami sokkal puritánabb.

21/F

2012. aug. 21. 22:38
 20/33 anonim ***** válasza:
szerintem a pap is kiveri mivel ez emberi szükséglet hallottam már olyat is hogy a pap egy női kántornak csinált gyereket(persze ezt tagadják de nyílt titok) szóval ezek után kérdem én ha egy pap kiveri attól már nem lesz pap? attól még lehetsz jó keresztény hogy maszturbálsz és ezt magadal számold el ne istenel te dolgod hogy mit csinálsz ne hagyd hogy megvezessen egy vallás:)
2012. aug. 21. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!