Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy színészbe és nem tudom mit tegyek. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Miután megnéztem a Twilight című filmet, megkerestem az egyik szereplőjét neten (Taylor Lautner)...és szó szerint belé estem...szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy most mit tegyek?2009. júl. 24. 10:48
1/13 anonim válasza:
Felejds el. Keress itteni pasit. Még az is jó ha hasonlít rá.
2/13 anonim válasza:
Kis csaj. Szerinted hányan szerelmesek ebbe a srácba? Gondolom 14 körül lehetsz.
MAJD KINÖVÖD.
Na cső
3/13 anonim válasza:
Természetes, hogy a fiatalok olyanokba szerelmesek, akik elérhetetlenek. Majd nemsokára két lábbal leszel a földön, csak egy kis idő kell, míg nősz egy kicsit.
5/13 anonim válasza:
énis voltam így nagyonrégen =)
majd elmúlik hidd el:D
és megtalálod majd az igazit ;)
6/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy vannak itt helyes srácok...csak nem normálisak. Vagy ha normálisak is akkor nem kellek nekik...múlthéten bevallottam egy srácnak, hogy nagyon tetszik ő meg azt mondta, hogy fiatal vagyok hozzá. -.-" Szerintem nem...(amúgy a pasi 16 én meg 13.)
Szerintem (mások szerint is) ennyi körkülönbség kell...végülis: Aki nekem tetszik vagy kell annak én nem kellek.
Amúgy köszi a kommenteket...:)
2009. júl. 24. 11:33
7/13 anonim válasza:
Ennyi korkülönbség tényleg kell........majd 4 év múlva.
8/13 anonim válasza:
pfff szerintem nincs olyan nő a világon aki ne lett volna élete során legalább 2-3 színészbe így belebolondulva. nem is értem a kérdést, szerinted mit tehetsz?:D kereshetsz egy másikat aki ELÉRHETŐ:D
9/13 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek a 11.41-essel.
10/13 anonim válasza:
egyszer én is szerelmes voltam egy szinészbe:) De rájöttem, hogy élőbe nem tökéletes... és egyáltalán nem olyan mint a filmbe... ott csak kiadják neki a szöveget és ennyi, lehet h az életben mindenkit megkap és nem törődik más érzéseivel, amit a szerepben ráosztanak az csak egy "ruha", álca. De idővel elfejelted :) én is voltam így és megértelek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!