Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van velem?
Sziasztok! Elég hülye lesz a kérdés, de azért remélem kapok rá valami választ.
Nos van egy sztár (Táborosi Márk) , aki ugye az x-faktorban tűnt fel és nekem nagyon , de nagyon megtetszett.
Régebben volt velem olyan, hogy ugye tetszettek jobban az idősebbek (mármint az ilyen minimum 5 évvel idősebbek nálam) na meg persze most is vannak olyanok , de nem voltam szerelmes sztárba csak kisebb koromban.. Most pedig ahogy hónapról hónapra néztem nagyon megtetszett és decemberben előtt teljesen belezúgtam , pedig életemben csak egyszer láttam egy koncerten és persze csak kamerákon keresztül láttam a műsorban. Nem is lenne ezzel baj, mert már nem vagyok belé szerelmes, csak egy a problémám. Szerelmes ugyan nem vagyok de szeretem.. És az a lényeg, hogy olyan mintha nem tudnám őt elengedni (aki amúgy a létezésemről sem tud xD) Mert például volt már olyan, hogy valaki más tetszett meg és olyat éreztem mintha azzal hogy más fiúra gondolok őt megcsalnám.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy miért érzek ilyeneket és miért ragaszkodok hozzá ennyire. Kicsit hülyén hangozhat mert jönne rá a válasz, hogy biztosan még mindig szerelmes vagy belé, de nem vagyok csak szimplán szeretem, de nem annyira hogy szerelmes vagyok belé. És nem értem miért ragaszkodok hozzá ennyire.. ?? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!