Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom pár perc alatt elmegy, mit tegyek?
Figyelt kérdés
már próbálkoztam mindennel. 3 éve vagyunk együtt és mindig ilyen volt. de így sajnos én nem tudok elmenni, csak nagyon ritkán és csak úgy, ha bennem van. már beszélgettünk róla, valamilyen tabletta lenne a megoldás?2009. júl. 24. 09:57
2/8 anonim válasza:
Mi nálunk is ez van nagyon sokszor ....aktus elött kiverem neki .. pont ez miatt .Ti nem probáltátok még ezt ?
3/8 A kérdező kommentje:
de próbáltuk volna, de neki nem megy többször. régebben még ment. de már egy alkalom után elfárad, el is alszik. olyankor meg hiába ébresztem fel, nem lehet. vagy túl fáradt? sokat dolgozik. mivel "élesszem" fel? ti sűrűn csináljátok?
2009. júl. 24. 10:12
4/8 anonim válasza:
Lehet attól is ahogy írtad, hogy sokat dolgozik. Ha teheti vegyen ki szabit és hagy pihennye ki magát és utána próbálkozzatok.
5/8 anonim válasza:
2 vagyok :)
igen ismerős ő is fáradt meg be alszik de én nyaggatom hülyéskedek a fülébe :D:D meg iylenek olyankor aztán fel kell ,de van hogy neki sem áll fel a fáradtságtól meg a kimerülségtől :S És azt nem probáltátok hogy ha ő elmegy és te még nem akkor megújjazzon?:)
6/8 A kérdező kommentje:
nekem az nem esik jól. már vettünk segédeszközt is, mivel az hatásosabb, mintha újjal csinálná, de nekem akkor már elmegy a kedvem az egésztől, mert nem esik jól. csak ha bennem van. lehet, hogy bennem van a hiba, de én akkor élvezem igazán.
2009. júl. 24. 10:43
7/8 anonim válasza:
Próbálkozzatok óvszerrel!
Ovszerben a fiú számára kevéssé élvezetes az aktus, így később megy el.
Ha nem elég akkor léteznek vastag óvszerek illetve olyanról is hallottam, h kettőt húznak fel.
Másik kézenfekvő eszköz, h csináljátok lassabban. Tapasztalatom szerint az a fiút kevésbé a lányt jobban ingerli.
8/8 anonim válasza:
Velem is ez a gond.
Miután kipróbáltam a durex performa-t 2x 3x addig birtam.
Ti is vegyetek 1 dobozzal próba szerencse kb annyi mint a többi durex óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!