Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik annyira szerencsétlen férfi, aki sose fog magának párt találni?
Figyelt kérdés
Jobb esetben élete végéig prostituáltakhoz járhat, ha szexelni kíván.2012. aug. 21. 11:05
12/16 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem próbálkozol, mitől lenne nőd? Én is sokáig (24 éves koromig) ebben a cipőben jártam, mint te, aztán bepöccentem, és azt mondtam magamnak, hogy nekem márpedig most lesz nőm. És egy hónapon belül lett nőm. Szóval hidd el, hogy lehet neked is, de tenni kell érte.
13/16 anonim válasza:
Én is olyan szerencsétlen vagyok, mint a kérdező , és majdnem 23 vagyok .
Utolsó, hogy szereztél egy hónap alatt nőt ? Taníts mester.. :-)
14/16 anonim válasza:
He-he, én mint mester!:-D Nos, előtte volt egy csaj, akinél hónapokig tepertem, teljesen hiába, a végén el is küldött a fenébe (mondjuk hülye ribi volt, minek kellett hónapokig húzni az agyamat). Ettől teljesen megzuhantam, aztán azt mondtam magamnak, nem fogok visszaesni a totál depibe egy ilyen hülye p.csa miatt, sőt, befejezem ezt az egész szenvedést végre. Olyan lelkiállapotba kerültem, hogy szinte minden szorongás, izgulás stb. nélkül hívtam el randizni egy csajt, a randin se paráztam egyáltalán, mert az volt bennem, hogy lesz, ami lesz, nekem ez a csaj most össze fog jönni, és kész. Más különbséget, mint ezt a lelkiállapotomat, nem látok a korábbi próbálkozásaimhoz képest. Második randin csókolóztunk (először életemben), harmadikon föl is jött hozzám, és ennyi volt.
15/16 anonim válasza:
van egy rakás (pl egy rakat unokatesóm is 30at karcolja és sose volt senkijük, mellesleg nekem se nagyon), a nőknek csak a szuper-tökéletes kell! Ez tény. Fejleszd magad szuper-tökéletessé. Ennyi. Tudom nehéz de az élet nehéz :P
F19
16/16 anonim válasza:
Az alacsonyak is megszívták,
18F 162cm
A lányoknak csak a magas macsó pasi kell, az én fajtám meg magára járt, csak akkor lesz nője ha úgymond "hadba lép"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!