Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fogszabályzós fiú ugye nem tud becsajozni?
Egy szituáció juttatta eszembe ezt a kérdést:D
Tehát elmentünk csajommal meg barátnőjével bulizni, és ő kérdezte, hogy jön-e ma a haverom is mert múltkor már látta messzebről, én meg mondtam, hogy ja és elkezdtem fényezni, hogy megkönnyítsem a dolgát. Erre amikor belépett és odajött hozzá, csak annyit mondott "cöh fogszabályzós?"
Ezért kiváncsi lennék véleményekre:D
Nem, szigorúan tilos akárcsak szóba állni is velük, mert köztudott, hogy nekik nincs lelkük.:D
Mindjárt hívom Cartmant és ő majd tart róla egy powerpointos prezit.
Szerintem siman, persz van egy par csaj aki azt mondja uuuuristen, hogy nez ez ki?! luuuuzer
De en mar lattam olyan sracot akinek nagyon jol allt a fogszabalyzo es tok jol nezett ki vele.
Ez azért van, mert a sok idióta csaj, amit lát a tévében, azt ülteti át a való életbe. Amit amerikai tini filmekben látnak, hogy ott ciki ha valaki szemüveges stb.
Én a helyedben felpofoztam volna a csajt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!