Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs normális pasi? Miért vagytok ilyenek? Szeretném tényleg tudni az okát.
Figyelt kérdés
Szóval nem azzal van az alapvető problémám,hogy a férfiak csak szexet akarnak,mert azt megértem,mivel tanultam biológiát.Elfogadom,hogy nem olyan fontos nekik az érzelmi alap.Megértő vagyok,nem akarok senkin bosszút állni,mindenkivel összefeküdni.Csak kezd zavarni az,hogy három gyerekes apukák,sokéves kapcsolattal rendelkező korombeli fiúk is udvarolnak nekem,le akarnak feküdni velem,mintha nem hátráltatná őket a kapcsolatuk...magyarázza el nekem valamelyikőtök,mindannyian ilyenek vagytok?Mert akkor teljességgel fölösleges hosszú párkapcsolatba belemennem,úgyis ez történik-alapon...Véleményeket várok.2012. aug. 20. 22:48
11/19 anonim válasza:
A visszahúzódóbbaknál is pofára lehet esni, de ők nem fogják egy hét múlva dobni, mert mással keféltek a wcben előző este.
12/19 anonim válasza:
Szeretem hogy az olyan nők akik gyökerek és csak olyan férfit találnak akik megakarják őket húzni, az összes férfiről ezt gondolják. A föld népessége több mint 7 milliárd, ebből igaz hogy kevesebb a férfi mint a nő, de szerintem elég sok férfi van akivel még nem találkoztál, és ha ezt végig gondolnád, akkor nem kéne hülyeségeket kérdezned.
13/19 anonim válasza:
Tudod, én nem vagyok háromgyerekes apuka. Viszont nagyon is fontosak számomra az érzelmek, azok nélkül nő sem kell. És még monogám is vagyok. Tehát, ahogy a nők, úgy a férfiak sem egyformák.
14/19 anonim válasza:
ebben valószínű neked is nagy szereped van, hogy ezeket a férfiakat vonzod be
nem a külsőre gondolok, hanem a viselkedésre, és nem sértegetni akarlak ezzel, de gondold végig, hogyan viselkedsz
15/19 anonim válasza:
Én például amíg barátnőm volt, állandóan jobbnál jobb csajok bámultak mindenhol. Nem keféltem félre, még csak nem is flörtöltem velük. Most, hogy szakítottunk, levegőnek se néznek. Kiszagoljátok, vagy mi a p*csöm?
16/19 anonim válasza:
Normális 30-as pasi vagyok. Nem dohányzok, nem drogozok, nem kávézok, alkoholt is csak mértékkel. Dolgozom, autóm van és folyamatosan képzem magam mind szellemi, mint erőnléti dolgokban. Nem vagyok egy szépfiú, de olyan se, akitől megijedsz ha meglátsz. Még sincs barátnőm... :(
Én meg pont azt tapasztaltam, h a normális pasik nem kellenek a nőknek, csak a rossz fiúk.
17/19 anonim válasza:
Ha nem vagyunk szerelmesek, akkor megdugnánk mindenkit, akit csak egy kicsit is kívánunk :D De ha szerelmesek leszünk, akkor már csak egy nő létezik a számunkra :) Egészséges férfiaknál ez így működik. Az okát nem tudom megmondani, ez van, és pont.
18/19 anonim válasza:
És a nőket vajon miért csak a fekete BMW-vel menőző, full lóvés pasik érdeklik? Miért a pénztárcánkban van a G-pontotok???
19/19 anonim válasza:
Keressük a tökéletest, de az hosszú idő.
Addig sem vagyunk magányos farkasok?
Farkas/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!