Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy járhatunk?
Figyelt kérdés
Még sosem volt barátom,és mondta hogy holnap majd megbeszéljük hogy hogy döntöttem,hogy járhatunk e.
Hogyan mondjam el hogy igen?
2009. júl. 23. 19:41
1/2 anonim válasza:
Gondolom életed fiatalabb korában vagy. Ha holnap találkoztok, és esetleg úgy látod, hogy kényes erröl beszélni, akkor fogd meg a kezét és késsz. Ha ebböl nem érti akkor bamba. De szerintem el sem fogja engedni a kezedet.
Szóval szerintem nehezebb erröl beszélni, mint egy ilyen pici lépést megtenni, hogy megfogod a kezét.
2/2 anonim válasza:
eccerü....szeretnék veled lenni...és fogd meg a kezéét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!