Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti összejönnétek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti összejönnétek így egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Röviden leírom, tetszene egy lány (szép, vékony, csinos). Találkozgatnátok is. De a lány nem akar veletek összejönni.

Közben egy nem annyira szép lánynak viszont bejöttök (duci, nem add magára annyira). Összejönnétek vele csak azért, hogy ne legyetek egyedül? Vagy esetleg azért, hogy a féltékennyé tegyétek a csajt?

Privibe leírom az én történetemet is. Akit érdekel írjon. :)

2012. aug. 20. 11:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A válaszom nem.
2012. aug. 20. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Dehogy jönnék össze xD
2012. aug. 20. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, keresek olyat akivel kölcsönös a vonzalom.
2012. aug. 20. 11:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Gondolom te vagy a b) verzió..
2012. aug. 20. 11:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem A verzió vagyok :D
2012. aug. 20. 11:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hogy Neked bejön-e az a másik lány, aki irántad érdeklődik. Érzések nélkül biztosan nem jönnék össze vele. De nem értelek! Ha a másik csaj nem akar veled összejönni, akkor féltékennyé se tudod tenni! Mivel nem téged akar. Szóval féltékennyé nem tudod tenni...
 7/14 anonim ***** válasza:
Engem érdekel a történeted.
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem nem így viszlát!
2012. aug. 20. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

Nem.

Egyreszt maganyos tipus vagyok, kifejezetten szeretek egyedul lenni, parkapcsolatban is igenylem, hogy idonkent egyedul lehessek, csak azert nem jonnek ossze senkivel, hogy ne legyek egyedul.

Masreszt a parkapcsolati dolgokat annal azert komolyabbnak tartom, mint hogy gyakorlatilag kihasznaljak egy masik embert a sajat onos erdekeimet szem elott tartva. A parkapcsolat ket emberes tortenet, a masik felnek is vannak erzesei, gondolatai, o is egy ember, akivel nem lehet csak ugy szorakozni.

Harmadreszt pedig a feltekennye tetel is gyerekes megoldasnak tunik szamomra, ha azt latom, hogy nincs eselyem a lanynal, megprobalok a meltosagomat megorizve tovabblepni.

2012. aug. 20. 12:01
 10/14 anonim ***** válasza:
9-esnek 1 pont!
2012. aug. 20. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!