Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándultam a lányokból....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándultam a lányokból. Kiégettnek érzem magam. Tapasztalt férfiak, már éreztetek így?

Figyelt kérdés

Kiábrándultam a lányokból, mert látom, hogy milyen sok lányt meg lehet alázni, és ezt tűrik, mint egy hűséges kutya. Egy olyan gazda kell nekik, akik alacsonyabb rangú félként kezeli őket.

Nagyon sokszor tapasztaltam ezt. És nagyon kiábrándultam. Nem most, hanem fokozatosan.

Nem tudom, hogy ez hová fog vezetni. Pár hónapja még bármit megtettem volna, hogy legyen egy barátnőm. De nem jött össze. Most meg úgy érzem, nem kell nekem más megunt kutyája.

Egy olyan lány meg túl értékes, akivel nem kutyaként bánnak. Azt csak messziről csodálhatom.

2012. aug. 19. 22:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

és igen, volt már barátnőm. hosszabb távon is.

és a testem szerint heteroszexuális vagyok. (a szívem szerint is)

2012. aug. 19. 22:59
 12/16 A kérdező kommentje:

6os: ha tudod Magad tisztelni, mások is tisztelni fognak!

Hasonló dolgokon megyek keresztül. Nem merek és nem is akarok szerelmes lenni.

2012. aug. 19. 23:01
 13/16 A kérdező kommentje:

és hogy a félreértéseket tisztázzuk:

megunt kutya alatt azt értettem, hogy más kutyaként bánt vele, majd ezek után szakítottak. Nem pedig arra értettem, hogy megromlott a kapcsolatuk, és két ember szakított egymással...

2012. aug. 19. 23:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Az élet nehéz az hogy már ennyitől kiégett vagy csak téged minősit nagyon gyenge jellem vagy ha nem birkózol meg ennyivel minek élsz?
2012. aug. 19. 23:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én írtam a 8-as választ ill. reakciót a kérdésedre.

Nem szabad, hogy kiábrándult legyél és megkeseredve érezd magadat.

Sokat gondolkoztam azon, hogy a párválasztás miért megy másoknak úgy, mint a karikacsapás, nekem meg pl. sehogy, de a választ a mai napig nem tudom.

Lényeg, hogy ne sztereotipizálj, mert sok lány van ugyanabban a helyzetben, mint te, csak meg kell őket találni.

22 L

2012. aug. 19. 23:07
 16/16 A kérdező kommentje:

hogy minek élek?

megszülettem. a többire nem tudok válaszolni. jó kérdés. sokan elítélik az öngyilkosságot.

2012. aug. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!