Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne szomorkodjak állandóan?
Minden rosszul alakult mostanában velem,nincsenek barátaim,nem járok sehová,nincsen fiúm és most is ismerkedek egy fiúval de balul jött ki egy beszélgetés vele és mostanában nem keres engem.Nagyon sokat sírok és szorongok.
Én ugy érzem nem vagyok rossz ember mégis büntetésként élem napjaim,eljárok dolgozni,szorakozni nem járok mert a 'legjobb'barátnőm sem keres,csak ha segíteni kell neki valamit.
Nagyon unom már ezt az egészet és nagyon vágyok valahová és egy normális fiúra is akivel jól érezném magam.
Teljesen be vagyok savanyodva!!
Először is, ha a legjobb barátnőd nem keres, erre van egy nagyon egyszerű megoldás: keresd te őt. 31 évesen biztosan vannak már olyan ismerőseid, akivel összejöhetsz egy kis dumálásra, ha nem hívnak, kezdeményezz te, találkozz velük, beszélgess, mozdulj ki.
Egyébként meg találj hobbikat magadnak, sportolj, ilyesmi, hogy az egyedül töltött időt se szomorkodással töltsd. Én is egyedül vagyok többnyire, és nem mondom, hogy nem szomorkodom soha, de általában gond nélkül lefoglalom magam valamivel.
Szóval 31 éves vagy.
Én ezeket 22 éves koromig éreztem,de szerencsére fejlődök lelkileg,ezt ajánlom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!