Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Látom, ha a pasim betört...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látom, ha a pasim betört facebookomba?

Figyelt kérdés
Megtudom valahogy nézni ,hogy rajtam kívül más is bejelentkezett-e?

2012. aug. 19. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, de ha éppen akkor jelentkezel be egy másik gépről amikor fent van a tiéden, akkor ledob a facebookról, vagy egy sárga háromszög jelenik meg a jobb alsó sarokban a chatpartnerlista helyett. Ha át rendezi a facebookod, akkor azt úgyis észre fogod venni amikor belépsz. Ha pedig nem lesz jó a jelszavad, akkor megváltoztatta. Amúgy nagyon rendes pasid lehet...
2012. aug. 19. 18:56
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi..

Bocsi..exem (elfelejtettem kiírni).

2012. aug. 19. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:

a pasid hogy lenne egyszerre az exed is? o.O

egyébként amit az első írt az hülyeség :) semmit se jelez ki és nem is dob le

EZ NEM windows live messenger :D

2012. aug. 19. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:

A fészt nem töri föl egy kis suttyó valaki mucsaröcsögéről, hanem tudja, vagy kitalálja a jelszavadat (pl. a születési évszámod, kutyád/macskád/aranyhalad neve), és belép vele. Nézd meg a közösségi háló c. filmet, és megtudod, hogy milyen kocka is a Zuckerberg (a tulaj), és rájössz, hogy rajta nem múlik a védelem.

Ha még tudsz, akkor lépj be, és változtasd meg a jelszavadat erre:94b869d92ef31993375ef1b339d0d5e8, és a büdös életben nem fogja kitalálni (ha ex, akkor meg úgysem fér a gépedhez). De a biztonság kedvéért te is mentsd el egy jegyzettömbbe! :-)

2012. aug. 19. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Második! Nem hülyeség, mert direkt kipróbáltam, hogy milyen 2 böngészővel megyek fel a facebookomra, és az történt amit le írtam.
2012. aug. 19. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:
ugyan már, mi az, hogy a fészt nem lehet feltörni .... ez sajnos egy baromság, az enyém a párom exe folyamatosan feltöri és kb két perc alatt bárki email címét.... akit nem ismer olyanét is, szóval nem tudja kikövetkeztetni, vagy próbálgatni, hogy vajon ez vagy az ... egyszerűen egy ... nem is mondom mi :O:D
2012. aug. 19. 19:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, mert keylogger van telepítve a gépetekre!
2012. aug. 19. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:

1. érdekes, én is kipróbáltam már azonos gépen illetve külön gépekről is

mégse volt SEMMI jele :)

2012. aug. 19. 21:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Az nálad volt. Lehet hogy azt mondanom kellett volna, hogy régebben léptem be azonos gépről, és azóta sokat változott a face.
2012. aug. 19. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Sms értesítőt beállíthatsz, ráadásul ingyenes!

[link]

Fiókbeállítások > Biztonság

Bejelentkezési értesítők

Text message notifications are bekapcsolva. :-)

2012. szept. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!