Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy vannak igényeim és nem jövök össze akárkivel?

Figyelt kérdés

Barátnőm mindig azzal szekál, hogy adjam le az igényeimet és érjem be kevesebbel.

De én erre képtelen lennék, vannak olyan dolgok, amelyek elengedhetetlenül fontosak számomra egy kapcsolatban.

Ezek szerintem nem olyan nagy igények:

- Legyen a lelki társam, meg tudjunk beszélni mindent.

- Legyen "gondolkodó", lehessen vele filozofálni az élet dolgairól.

- Inkább spirituális, mint racionalista.

- Inkább optimista, vidám, mint búvalb@szott.

- Hasonló érdeklődési kör, mint az enyém (pszichológia, természet, sport, harcművészetek, stb...)

- Külsőleg csak annyi, hogy legyen igényes, ápolt, stílusos, sportos alkatú (mivel én is ilyen vagyok).

Tényleg olyan nagy igények ezek?

(Ja és nem azért írtam ki a kérdésemet, hogy itt ismerkedjek, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.)

20/L

2012. aug. 19. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az nem baj,hogy vannak igényeid.És társat akarsz nem pedig szexpartnert.

Ezek annyira nem nagy igények,de azért van benne 1-2 kivetni való.De biztos van ilyen féfi

2012. aug. 19. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak igényei!

Itt nem az a baj.

Hanem az, hogy ezeket a tulajdonságait belső értékeit csak akkro tudod meg, ha megismered közelebbről, mert az egy dolog h meglátod és azt mondod okés, ez neked bejön ez tetszik...de ettől még nem látsz bele a buksijába.

Ergo meg kell ismerned.

De nincs ezzel semmi baj.

De vannak PONTOK amiket írtál, ami változhat akkor ha együtt vagy vele.

2012. aug. 19. 14:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van ilyen férfi, találkoztam már ilyenekkel, de ők mind idősebbek, házasok. :(
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem baj... a baj az az, hogy ilyen pasi nem létezik, amilyet te szeretnél...

Az első két pont még OK...

A harmadik ritkább, de belefér...

De a spiritualitás együtt az összes érdeklődési köröddel... hááát, sok sikert! :D

De miért baj az, ha az érdeklődési körötökből csak 2-3 egyezik? Akkor már lehet közös programot csinálni, a többit meg külön.

5/11 A kérdező kommentje:
Második: Igazad van teljesen!Amúgy sem jönnék össze senkivel sem úgy, hogy előtte nem ismertem meg eléggé.
2012. aug. 19. 14:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy teljesen ugyanazok érdekeljék, mint engem, de azért legyen közös, hogy el tudjuk foglalni magunkat. :)
2012. aug. 19. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezek teljesen korrekt elvárások. Szerintem, ha hosszabb távra tervez az ember, akkor természetes, hogy megválogatná, hogy kivel randizik, vagy ismerkedik "olyan" célból.

Persze lehet, hogy csak elfogult vagyok, mert férfi létemre eléggé rámillenek a leírtak. :P

2012. aug. 19. 14:09
 8/11 anonim válasza:

Egyáltalán nem nagy igények,bár ha mindenkiben ezeket a tulajdonságokat keresed, és senki nem fog neked megfelelni akkor megvan rá az esélye,hogy egyhamar nem fogsz magad mellé találni akárkit. is. Nem mondom hogy "add le" ezeket az igényeket vagy "elvárásokat", csak ne feltétlen ilyen embert keress magad mellé,mert ki tudja,lehet nem is leszel boldog vele.

Egyik barátnőmnek is ilyen elvárásai vannak, és várja a nagy Ő-t. De annyira görcsösen figyeli, hogy megfelelő-e számára az illető,hogy ha talál benne valami kifogásolhatót,akkor mindjárt "el is veti".

2012. aug. 19. 14:10
 9/11 anonim ***** válasza:

2. vok

Egy kapcsolatban azonosulnak elvileg a felek, és tuti benned is van hiba mert kiben ne lenne....

ÉS elég ha 1-2 dolog stimmel benne!

Akkor már megéri megismerni mert a többi az még kialakulhat, az ember tud változni!

2012. aug. 19. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond sincs az igényeiddel, de három dolog kérdéses:

- létezik-e férfi a te korosztályodban ezekkel a kondíciókkal a környezetedben, de legalábbis elérhető közelségben, akivel reális a megismerkedésetek?

- ha a fentiekre nem a válasz, akkor elég lesz-e a várható élettartamod hátralévő része (80-20=60év), hogy rátalálj?

- ha mégis megtalálnád, mennyi a valószínűsége, hogy te is bejössz neki, és esetleg nem-e magától eltérő embert keres?

De ezek téged nehogy eltántorítsanak, csak gondold át! Nem lenne praktikusabb szimplán nyitottnak lenni egy másik emberre, akivel csak simán találkozol, aki nem a te férfi-alteregód, és mégis jól érzitek magatokat egymással? Jó, ha az embernek van önismerete, és tudja mit szeretne, mit vár el a másiktól, de a túl sok determináció már inkább hátrány lehet, mint előny.

2012. aug. 19. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!